Рецепт Тістечко «картопля» на Новий рік Кабана фото

Тістечко «картопля» на Новий рік Кабана
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
Страви без випічки
На святковий стіл , Новий рік
Випічка , Солодке , Тістечко
Кількість порцій: 10
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Давайте зробимо улюблене тістечко у вигляді новорічних кабанчиків? смачно, солодкий, запашний, до того ж десерт відмінно простоїть всю ніч! дивіться!

Опис приготування:

Отже, із задоволенням розповім вам, як приготувати тістечко"Картошка" на Новий рік у вигляді кабанчиків! Для цього потрібно спекти шоколадний бісквіт, зробити шоколадний крем і білкову глазур для оформлення тістечок. Все легко, головне, витримати час, щоб бісквіт повністю охолонув, тоді його легко можна буде перетворити в крихти. Потім змішати крихти з кремом і зліпити тістечка. Прикрасити кремом і готово! Зберігати в холодильнику до оформлення новорічного столу! !!

  • Борошно пшеничне - 100 грам
  • Яйце велике - 3 штуки
  • Цукор - 100 грам
  • Какао (порошок) - 4 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Згущене молоко - 100 грам
  • Цукрова пудра для глазурі - 3-4 Ст. Ложок
тістечко
1. Підготуйте продукти відразу для бісквіта і крему. Масло для крему залиште на столі, воно знадобиться пізніше, але має бути м'яким.
тістечко
2. Увімкніть духовку на 200 градусів. Міксером збийте три яйця з цукром до пишної щільної піни. Я відклала відразу половину білка одного яйця для глазурі.
тістечко
3. Маса збільшується добре в обсязі.
тістечко
4. Додайте борошно і 2 ст. L. Какао. Перемішайте міксером на невеликих оборотах тісто. Можна додати ванілін.
тістечко
5. Готово!
тістечко
6. Змастіть форму рослинним або вершковим маслом. Перелийте тісто і випікайте бісквіт 15-20 хвилин. Перевірте на готовність лучиною.
тістечко
7. Бісквіт обережно вийміть з форми і остудити повністю.
тістечко
8. Збийте міксером м'яке вершкове масло до кремоподібного стану, влийте невеликими порціями згущене молоко і доведіть крем до готовності. В кінці покладіть 2 ст. L. Какао, міксером перемішайте крем. Можна додати пару ложок рому або коньяку.
тістечко
9. Крем готовий.
тістечко
10. Для глазурі візьміть половину білка одного яйця, покладіть ложку цукрової пудри і начините міксером збивати. Додавайте по столовій ложці пудри в процесі, збивайте до утворення щільної густої маси.
тістечко
11. Готово. Перекладіть білкову глазур в корнетик.
тістечко
12. Повністю остиглий бісквіт поламайте на шматочки і покладіть в чашу подрібнювача. Увімкніть машинку на хвилинку.
тістечко
13. Виходять ось такі дрібні бісквітні крихти.
тістечко
14. З'єднайте крихти з кремом, ретельно перемішайте. Маса буде схожа на пластилін, ліпити з неї легко і зручно.
тістечко
15. Сліпий кабан. Кількість буде залежати від розміру. Зробіть носик, круглу попку.
тістечко
16. Глазур'ю намалюйте оченята, вушка, носики, хвостики.
тістечко
17. З наступаючим, друзі!

Схожі рецепти