Рецепт Закуска пікантна на Новий рік Щура фото

Закуска пікантна на Новий рік Щура
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На святковий стіл , Новий рік
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

У прийдешній Новий рік Щура дуже важливо накрити гарний і ситний стіл. Хоча символ роки не вибаглива в їжі, все ж варто врахувати її переваги. Сирну пікантну закуску Щур неодмінно оцінить!

Опис приготування:

Закуска готується дуже швидко, тому її можна приготувати безпосередньо перед подачею на стіл. Дуже важливо не перестаратися з майонезом, додавайте його поступово і спостерігайте за масою. Вона повинна вийти пластичної, але не рідкою. Дотримуйтеся рецептури і закуска вас порадує своїм смаком.

  • Сир плавлений - 200 грам
  • Паштет печінковий - 75 грам
  • Майонез - 3-4 Ст. Ложок
  • Часник - 1 зубчик
  • Чорний перець - 8 штук
  • Горіх грецький - 2 штуки (ядро або мигдаль)
  • Сир твердий - За смаком (для прикраси)
  • Яйце - 2 штуки (відварне)
  • Кокосова стружка - За смаком (для прикраси)
  • Кріп - За смаком
закуска пікантна на Новий рік Щура - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
закуска пікантна на Новий рік Щура - фото крок 2
У чашу натріть на дрібній тертці плавлений сир, яйця. Додайте подрібнений часник, печінковий паштет і майонез.
закуска пікантна на Новий рік Щура - фото крок 3
Перемішайте. Маса не повинна бути сильно рідкої.
закуска пікантна на Новий рік Щура - фото крок 4
Візуально розділіть масу на 4 частини. Візьміть частина маси і надайте форму краплі. Обваляйте злегка в кокосовій стружці.
закуска пікантна на Новий рік Щура - фото крок 5
Подібним чином зробите з рештою частинами і покладіть на блюдо. Закінчите оформлення. З твердого сиру виріжте"вушка" . З волоського горіха зробіть"ніс" . "Хвіст" і"лапки" оформите з майонезу, за допомогою корнетика з паперу. Між пахвами розкладіть зелень і шматочки сиру. Готову закуску злегка остудіть.
закуска пікантна на Новий рік Щура - фото крок 6
Приємного апетиту і відмінного свята!

Схожі рецепти