Копчена рулька свиняча
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є непереборне бажання приготувати приголомшливу рульку зі свинини, то тоді вам просто пощастило. Вашій увазі пропоную свій рецепт, як приготувати копчену рульку, свинячу.
Така рулька послужить прекрасним приводом для зустрічі з друзями. Готується на свіжому повітрі, рецепт досить простий. Чи впорається навіть починаюча господиня. Всі основні продукти зводяться до свинячий рулька і спецій, які є в ваших засіках. Основний час приготування відводиться на маринування свинини і її копчення.
- Свиняча рулька - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Перед тим як приготувати копчену рульку свинячу, прикупіть хорошу свинину і замаринуйте її. Візьміть всі наявні в будинку спеції і натріть її ними. Можна взяти аджику, чорний перець, сіль і часник. Складіть рульку в миску і віднесіть в холодильник маринуватися. Знадобляться одні, а то і дві доби часу для того, щоб свинина була готова для копчення.
2. Дістаньте коптильню. Підготуйте її для роботи. Дно коптильні покрийте шаром металевої фольги. Викладіть тріски для копчення. Накрийте ще одним шаром фольги. Встановіть решітку і покладіть зверху рульку.
3. Накрийте коптильню кришкою. Поставте коптитися м'ясо в мангалі. Через годину рулька буде готова. Діставайте з коптильні, подавайте на стіл. Дуже добре рульку є зі свіжими овочами та зеленню.