Рецепт Копчена рулька свиняча фото

Копчена рулька свиняча
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо у вас є непереборне бажання приготувати приголомшливу рульку зі свинини, то тоді вам просто пощастило. Вашій увазі пропоную свій рецепт, як приготувати копчену рульку, свинячу.

Опис приготування:

Така рулька послужить прекрасним приводом для зустрічі з друзями. Готується на свіжому повітрі, рецепт досить простий. Чи впорається навіть починаюча господиня. Всі основні продукти зводяться до свинячий рулька і спецій, які є в ваших засіках. Основний час приготування відводиться на маринування свинини і її копчення.

  • Свиняча рулька - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
копчена рулька свиняча - фото крок 1
1. Перед тим як приготувати копчену рульку свинячу, прикупіть хорошу свинину і замаринуйте її. Візьміть всі наявні в будинку спеції і натріть її ними. Можна взяти аджику, чорний перець, сіль і часник. Складіть рульку в миску і віднесіть в холодильник маринуватися. Знадобляться одні, а то і дві доби часу для того, щоб свинина була готова для копчення.
копчена рулька свиняча - фото крок 2
2. Дістаньте коптильню. Підготуйте її для роботи. Дно коптильні покрийте шаром металевої фольги. Викладіть тріски для копчення. Накрийте ще одним шаром фольги. Встановіть решітку і покладіть зверху рульку.
копчена рулька свиняча - фото крок 3
3. Накрийте коптильню кришкою. Поставте коптитися м'ясо в мангалі. Через годину рулька буде готова. Діставайте з коптильні, подавайте на стіл. Дуже добре рульку є зі свіжими овочами та зеленню.

Схожі рецепти