Рецепт Рулька свиняча по-німецьки фото

Рулька свиняча по-німецьки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Капуста , Свиняча рулька
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Просте в приготуванні, але дуже смачна страва з німецької кухні. Подають його і холодним, і гарячим, адже воно однаковий смачно в будь-якому вигляді. М'яке і ніжне м'ясо з рум'яною скоринкою. Хто відязикаться?

Опис приготування:

Просте в приготуванні блюдо, яке проте готується довго: годину 3 як мінімум. Але ми нікуди не поспішаємо, чи не так? Адже ми хочемо насолодитися смачним, соковитим і ароматним блюдом німецької кухні. Рецепт, як приготувати рульку свинячу по-німецьки, перед вами. Він цілком зрозумілий, і ніяких складнощів в приготуванні у вас виникнути не повинно.

  • Свиняча рулька - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 4 штуки (по 2 для варіння рулек і для капусти)
  • Морква - 2 штуки
  • Часник - 2 штуки
  • Пиво темне - 2 L
  • Орегано - 1 щіпка
  • Базилік сушений - 1 щіпка
  • Чебрець - 1 щіпка
  • Гвоздика - 4-5 штук
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Капуста квашена - 1 кілограм
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Кмин - 1 щіпка
рулька свиняча по-німецьки - фото крок 1
Свинячі рульки ретельно миємо, обпалюють на вогні: на газу або спиртівці, щоб видалити залишилися волоски. Шкребти рульки, щоб позбавити від бруду. Потім робимо 3-4 надрізу на шкірі.
рулька свиняча по-німецьки - фото крок 2
І ще надрежем рульку вздовж кістки, це дасть можливість аромату прянощів проникнути всередину м'яса.
рулька свиняча по-німецьки - фото крок 3
Очистимо 4-5 зубчиків часнику, поріжемо крупно і злегка придавив.
рулька свиняча по-німецьки - фото крок 4
Викладаємо в каструлю рульки, додаємо очищені цибулини і морква, додаємо часник, спеції і сіль. І заливаємо пивом. Воно повинно покрити свинину. Доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь, але щоб повільно кипіло. Варимо години 2-2, 5.
рулька свиняча по-німецьки - фото крок 5
Дістаємо рульки з бульйону, нехай злегка охолонуть. Очищаємо зубчиків 6-8 часнику і подрібнюємо. Змішуємо часник з рослинним маслом.
рулька свиняча по-німецьки - фото крок 6
Натираємо рульки сумішшю масла і часнику і викладаємо на деко або в форму для запікання. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин, потім запікаємо хвилин 10 при температурі 220 градусів до утворення хрусткої рум'яної скоринки. Кожні хвилин 10 поливаємо рульки невеликою кількістю залишився пивного бульйону.
рулька свиняча по-німецьки - фото крок 7
Ось такі красиві, ароматні запечені рульки повинні вийти.
рулька свиняча по-німецьки - фото крок 8
Поки готується м'ясо, згасимо капусту на гарнір. Очищену цибулю наріжемо півкільцями.
рулька свиняча по-німецьки - фото крок 9
І обсмажуємо на вершковому маслі до легкого золотистого кольору.
рулька свиняча по-німецьки - фото крок 10
Додаємо до цибулі квашену капусту і півсклянки води. Закриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні години півтори. Слідкуйте за рівнем рідини: якщо треба, додавайте потроху води.
рулька свиняча по-німецьки - фото крок 11
Додаємо кмин, перемішуємо. Капуста повинна бути м'якою і ніжною. Викладаємо капусту і рульки на блюдо і подаємо до столу.

Схожі рецепти