Свиняча рулька по-німецьки
(покроковий рецепт з фото)
Можна точно сказати, що в Німеччині вміють готувати м'ясо. І можна підкреслити багато вдалих рецептів гарячих страв, які будуть неймовірно ситні і дуже смачні для любителів м'яса. Ось один з них.
Ми разом зробимо національне баварське блюдо "айсбан" . А точніше я розповім про те, як приготувати свинячу рульку по-німецьки. Запікається вона разом з квашеною капустою, і до неї не потрібен гарнір. Цікава технологія готування, яка робить м'ясо більш м'яким і соковитим. Спочатку рулька вариться, а тільки потім запікається.
- Свиняча рулька - 1, 5 кілограма
- Морква - 1 штука
- Селера корінь - 0, 5 штуки
- Корінь імбиру - 30 грам
- Лавровий лист - 2 штуки
- Запашний перець - 7 штук
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Квашена капуста - 300 грам
- Кмин - 1, 5 чайних ложки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Пиво темне - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
Моркву і цибулю почистіть, помийте. Імбир і селеру помийте, розріжте на 4 частини.
Рульку опустіть в каструлю з водою і доведіть до кипіння.
Після приберіть пінку, зменшіть вогонь до мінімуму. Додайте в воду імбир, селера, лавровий лист, морква, цибулину, кмин, перець. Варіть близько 2, 5 годин.
Другу цибулину почистіть, подрібніть. Обсмажте в маслі протягом 4 хвилин.
Капусту відіжміть від розсолу. Додайте її в сковороду і тушкуйте разом з цибулею 10 хвилин.
Духовку розігрійте до 210 градусів. У мисці змішайте кмин з пивом і медом.
Рульку трохи остудіть. Часник пропустіть через Часничниці. Зробіть на рулька надрізи.
У форму для випічки укладіть шар капусти з цибулею. Зверху покладіть рульку. Повапните її часником і медової сумішшю.
Запікайте блюдо протягом 30 хвилин. Смачного!