Рецепт Свиняча рулька по-німецьки фото

Свиняча рулька по-німецьки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Капуста, Свиняча рулька
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Можна точно сказати, що в Німеччині вміють готувати м'ясо. І можна підкреслити багато вдалих рецептів гарячих страв, які будуть неймовірно ситні і дуже смачні для любителів м'яса. Ось один з них.

Ми разом зробимо національне баварське блюдо "айсбан" . А точніше я розповім про те, як приготувати свинячу рульку по-німецьки. Запікається вона разом з квашеною капустою, і до неї не потрібен гарнір. Цікава технологія готування, яка робить м'ясо більш м'яким і соковитим. Спочатку рулька вариться, а тільки потім запікається.

  • Свиняча рулька - 1, 5 кілограма
  • Морква - 1 штука
  • Селера корінь - 0, 5 штуки
  • Корінь імбиру - 30 грам
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Запашний перець - 7 штук
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Квашена капуста - 300 грам
  • Кмин - 1, 5 чайних ложки
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Пиво темне - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - За смаком
свиняча рулька по-німецьки - фото крок 1
Моркву і цибулю почистіть, помийте. Імбир і селеру помийте, розріжте на 4 частини.
свиняча рулька по-німецьки - фото крок 2
Рульку опустіть в каструлю з водою і доведіть до кипіння.
свиняча рулька по-німецьки - фото крок 3
Після приберіть пінку, зменшіть вогонь до мінімуму. Додайте в воду імбир, селера, лавровий лист, морква, цибулину, кмин, перець. Варіть близько 2, 5 годин.
свиняча рулька по-німецьки - фото крок 4
Другу цибулину почистіть, подрібніть. Обсмажте в маслі протягом 4 хвилин.
свиняча рулька по-німецьки - фото крок 5
Капусту відіжміть від розсолу. Додайте її в сковороду і тушкуйте разом з цибулею 10 хвилин.
свиняча рулька по-німецьки - фото крок 6
Духовку розігрійте до 210 градусів. У мисці змішайте кмин з пивом і медом.
свиняча рулька по-німецьки - фото крок 7
Рульку трохи остудіть. Часник пропустіть через Часничниці. Зробіть на рулька надрізи.
свиняча рулька по-німецьки - фото крок 8
У форму для випічки укладіть шар капусти з цибулею. Зверху покладіть рульку. Повапните її часником і медової сумішшю.
свиняча рулька по-німецьки - фото крок 9
Запікайте блюдо протягом 30 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти