Рулька свиняча в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Традиційна, ароматна і дуже смачна рулька свиняча в аерогрилі в домашніх умовах - прекрасний варіант натуральної та ситної закуски.
Хочу звернути вашу увагу на те, що в рецепт приготування рульки свинячий в аерогрилі можна і навіть потрібно використовувати якомога більше найрізноманітніших спецій за смаком. Це можуть бути коріння, приправи, ароматні трави і все, що зробить закуску більш пікантною і апетитною.
- Рулька - 1 штука
- Часник - 4-7 зубчиків
- Сіль - 0.5-1 Ст. Ложки
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Насамперед вимийте рульку і обсушити трохи паперовим рушником. Підготуйте спеції. В даний простий рецепт рульки свинячий в аерогрилі використовується корінь селери, сушений імбир і хрін, перець, трохи цедри лимона і перець. Все як слід перемішайте.
2. Очистіть часник і зробіть на рулька невеликі надрізи. Нашпигуйте її з усіх боків нарізаним часником. Потім натріть як слід спеціями. Приберіть в холодильник на 2-3 годину, щоб дати просочитися. Можна залишити навіть на ніч.
3. Акуратно помістіть рульку в рукав для запікання і як слід закріпіть краю. Зробіть голкою кілька маленьких проколів для виходу пари.
4. При температурі близько 80 градусів рулька свиняча в аерогрилі в домашніх умовах запікається приблизно 9 годин.
5. Потім 20-25 хвилин встановіть температуру близько 250 градусів і підрум'яньте корочку, попередньо надрізати рукав.