Рулька в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Ну, якомога відязикати коханому чоловікові і не приготувати йому страву на його замовлення? особливо, коли це його улюблена рулька в аерогрилі. Загалом, сьогодні ми з вами зробимо справжнє чоловіче гаряче блюдо!
Дізнайтеся про те, як приготувати рульку в аерогрилі. Виходить соковитий шматок м'яса, якої відмінно запікається з апетитною скоринкою. Таке блюдо точно порадує любителів жирних і ситних страв. Кожен день таке не зробиш, але вже по особливому нагоди приготувати точно можна.
- Свиняча рулька - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка
- Часник - 5 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Змішайте масло з соєвим соусом і гірчицею. Змастіть сумішшю ваше м'ясо. Часник почистіть і наріжте часточками. Нашпигуйте їм рульку.
Також обмажте рульку сіллю і перцем. Поставте запікатися блюдо при 180 градусах на нижню частину аерогрилю.
Запікайте рульку протягом 80 хвилин, а після цього відразу подавайте її до столу. Смачного!