Копчена рулька в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Вашій увазі рецепт приготування копченої рульки в домашніх умовах - здивуєте всіх своїх знайомих справжніми кулінарними здібностями!
Справжня копчена свиняча рулька - це закуска на всі випадки життя. Для приготування копченої рульки в домашніх умовах головне, щоб у вас був прилад для коптенія - інакше нічого не вийде. Дивимося детальний рецепт з фото і запам'ятовуємо.
- Рулька - 2 штуки
- Спеції - За смаком
- Темне пиво розливне - 2 L
- Часник - 5-6 зубчиків
- Лавровий лист - 2 штуки
Дістали рульки з холодильника.
Засипали спеціями: чорний перець, червоний, лаврушка, часник, чебрець і сіль.
Дістали пиво.
Залили і відставили на добу настоюватися.
Через добу, дістаємо рульки з пива, часник виловлюємо, затикаємо його в рульки.
Ставимо на вогонь маринад з пива.
Як закипить - закидаємо рульки на 15 хвилин.
Рульки проварилися.
Мажемо аджикою.
Збираємо коптильню. Викладаємо в неї рульки.
Коптильню на газ, шланг виводимо в вікно, чекаємо півтори години.
Ву-аля! Наша копчена рулька в домашніх умовах готова. Вигладить і пахне дивовижно. Подаємо з овочами і приємного апетиту!