Рецепт Копчена скумбрія в домашніх умовах фото

Копчена скумбрія в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти
На обід , На вечерю
Страви копчені
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв.

Хто ж не любить апетитну копчену скумбрію! Виявляється її зовсім нескладно приготувати в домашніх умовах. Заощадити гроші, та ще й приготувати своїми руками. Рецепт дуже простий.

Опис приготування:

Для приготування страви треба зварити відвар, залити ним рибу і залишити під пресом на дві доби. Готову рибу вийміть з відвару, промийте водою і просушіть. Перед подачею на стіл поріжте на шматки. Смачного!

  • Свіжа скумбрія - 4 штуки
  • Lukovaâ лушпиння - 50 грам
  • Рідкий дим - 100 мілілітрів
  • Сіль - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 1 літр
копчена скумбрія в домашніх умовах - фото крок 1
Скумбрію попатраєте і добре промийте водою.
копчена скумбрія в домашніх умовах - фото крок 2
Лушпиння цибулі промийте, залийте літром води, додайте сіль і цукор, provara про 20 хвилин.
копчена скумбрія в домашніх умовах - фото крок 3
Відвар лушпиння процідіть, змішайте з рідким димом.
копчена скумбрія в домашніх умовах - фото крок 4
У суміш відвару і рідкого диму покладіть рибу і притисніть пресом. Тепер доведеться запастися терпінням - риба повинна пролежати під пресом 2 діб. Після цього риба буде готова до вживання.

Схожі рецепти