Рулька свиняча варена
(покроковий рецепт з фото)
На обідній або святковий стіл свиняча рулька - то, що потрібно! Вона готується за 5 годин на дуже слабкому вогні. Якщо у вас є мультиварка, то процес можна прискорити в декілька разів.
Який святковий стіл без м'ясної страви? Така рулька свиняча варена готується близько 5 годин. Якщо у вас є мультиварка, скористайтеся програмою "холодець" - і скоротіть час на приготування. З бульйону можна приготувати заливне, а можна зварити смачний наваристий борщ. Рулька подається в нарізаному гарячому або холодному вигляді.
- Свиняча рулька - 1 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль, спеції і зелень - 1 За смаком
1. Я дуже люблю на свята готувати свинячу рульку. За допомогою мультиварки цей процес значно прискорюється. Отже, нам знадобиться, крім рульки, цибуля, морква, зелень (за смаком) і спеції.
2. Відправляємо рульку в чашу мультиварки. Попередньо рульку слід ретельно почистити і вимити. Якщо у вас немає мультиварки, всі ті ж дії проводите в звичайній каструлі.
3. Коли вода почне закипати, додайте зелень (я вважаю за краще петрушку), сіль, спеції, очищені цибулю і моркву. Я завжди додаю часник (зубчики 3-5).
4. Виставляємо режим "холодець" і чекаємо, поки програма завершить процес. На моїй мультиварці це 4 годину. Якщо ви варите на слабкому вогні в каструлі, то рулька зазвичай вариться близько 5 годин.
5. Дістаємо рульку, охолоджуємо, нарізаємо і подаємо до столу.