Рецепт Рулька свиняча варена фото

Рулька свиняча варена
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Свиняча рулька
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви цілком

На обідній або святковий стіл свиняча рулька - то, що потрібно! Вона готується за 5 годин на дуже слабкому вогні. Якщо у вас є мультиварка, то процес можна прискорити в декілька разів.

Який святковий стіл без м'ясної страви? Така рулька свиняча варена готується близько 5 годин. Якщо у вас є мультиварка, скористайтеся програмою "холодець" - і скоротіть час на приготування. З бульйону можна приготувати заливне, а можна зварити смачний наваристий борщ. Рулька подається в нарізаному гарячому або холодному вигляді.

  • Свиняча рулька - 1 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сіль, спеції і зелень - 1 За смаком
рулька свиняча варена - фото крок 1
1. Я дуже люблю на свята готувати свинячу рульку. За допомогою мультиварки цей процес значно прискорюється. Отже, нам знадобиться, крім рульки, цибуля, морква, зелень (за смаком) і спеції.
рулька свиняча варена - фото крок 2
2. Відправляємо рульку в чашу мультиварки. Попередньо рульку слід ретельно почистити і вимити. Якщо у вас немає мультиварки, всі ті ж дії проводите в звичайній каструлі.
рулька свиняча варена - фото крок 3
3. Коли вода почне закипати, додайте зелень (я вважаю за краще петрушку), сіль, спеції, очищені цибулю і моркву. Я завжди додаю часник (зубчики 3-5).
рулька свиняча варена - фото крок 4
4. Виставляємо режим "холодець" і чекаємо, поки програма завершить процес. На моїй мультиварці це 4 годину. Якщо ви варите на слабкому вогні в каструлі, то рулька зазвичай вариться близько 5 годин.
рулька свиняча варена - фото крок 5
5. Дістаємо рульку, охолоджуємо, нарізаємо і подаємо до столу.

Схожі рецепти