Рецепт Рулька по-німецьки фото

Рулька по-німецьки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Капуста, Свиняча рулька
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви цілком

Неможливо уявити Німеччину без м'яса. Вони його їдять повсюдно. Причому воно є в різних видах, але неодмінно має бути жирним, ситним і в великих кількостях. Ділюся рецептом приготування.

Ви можете почати знайомство з подібною кухнею з одного з найпопулярніших рецептів. Ознайомтеся з тим, як приготувати рульку по-німецьки або по-баварськи. До такого м'яса обов'язково потрібен гарнір у вигляді квашеної капусти. Повірте, всі м'ясоїди скажуть вам спасибі за таке гаряче.

  • Свиняча рулька - 1-1, 5 кілограма
  • Квашена капуста - 500 грам
  • Пиво світле - 500 мілілітрів
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Гвоздика - 2 штуки
  • Перець горошком - 6 штук
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Табаско - 1 Ст. Ложка
  • Гірчиця гостра - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Цукор - За смаком
рулька по-німецьки - фото крок 1
Рульку промийте. Покладіть її в каструлю разом з лавровим листом, перцем горошком, очищеної морквою, цибулею і гвоздикою. Залийте продукти 400 мл пива і доведіть все до кипіння.
рулька по-німецьки - фото крок 2
Варіть м'ясо протягом 2-2, 5 годин. За півгодини до готовності посоліть бульйон.
рулька по-німецьки - фото крок 3
Капусту промийте і відіжміть. Обсмажте в маслі на сковороді подрібнений часник з цибулею. Потім додайте до них капусту. Додати сіль, поперчіть, додайте цукор в блюдо. Влийте пиво. Гасіть все 20 хвилин.
рулька по-німецьки - фото крок 4
М'ясо обсушити. Для обмазки з'єднайте соєвий соус з табаско, гірчицею, медом і олією. Перемішайте інгредієнти в єдину консистенцію. Одну ложку маси додайте в капусту з овочами.
рулька по-німецьки - фото крок 5
Розігрійте духовку до 250 градусів. У жароміцних форму укладіть капусту. На неї покладіть рульку. Повапните її сумішшю з минулого кроку.
рулька по-німецьки - фото крок 6
Запікайте блюдо протягом 20 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти