Рулька по-німецьки
(покроковий рецепт з фото)
Неможливо уявити Німеччину без м'яса. Вони його їдять повсюдно. Причому воно є в різних видах, але неодмінно має бути жирним, ситним і в великих кількостях. Ділюся рецептом приготування.
Ви можете почати знайомство з подібною кухнею з одного з найпопулярніших рецептів. Ознайомтеся з тим, як приготувати рульку по-німецьки або по-баварськи. До такого м'яса обов'язково потрібен гарнір у вигляді квашеної капусти. Повірте, всі м'ясоїди скажуть вам спасибі за таке гаряче.
- Свиняча рулька - 1-1, 5 кілограма
- Квашена капуста - 500 грам
- Пиво світле - 500 мілілітрів
- Лавровий лист - 2 штуки
- Гвоздика - 2 штуки
- Перець горошком - 6 штук
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Табаско - 1 Ст. Ложка
- Гірчиця гостра - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Цукор - За смаком
Рульку промийте. Покладіть її в каструлю разом з лавровим листом, перцем горошком, очищеної морквою, цибулею і гвоздикою. Залийте продукти 400 мл пива і доведіть все до кипіння.
Варіть м'ясо протягом 2-2, 5 годин. За півгодини до готовності посоліть бульйон.
Капусту промийте і відіжміть. Обсмажте в маслі на сковороді подрібнений часник з цибулею. Потім додайте до них капусту. Додати сіль, поперчіть, додайте цукор в блюдо. Влийте пиво. Гасіть все 20 хвилин.
М'ясо обсушити. Для обмазки з'єднайте соєвий соус з табаско, гірчицею, медом і олією. Перемішайте інгредієнти в єдину консистенцію. Одну ложку маси додайте в капусту з овочами.
Розігрійте духовку до 250 градусів. У жароміцних форму укладіть капусту. На неї покладіть рульку. Повапните її сумішшю з минулого кроку.
Запікайте блюдо протягом 20 хвилин. Смачного!