Рецепт Рулька по-німецьки фото

Рулька по-німецьки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Капуста , Свиняча рулька
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Неможливо уявити Німеччину без м'яса. Вони його їдять повсюдно. Причому воно є в різних видах, але неодмінно має бути жирним, ситним і в великих кількостях. Ділюся рецептом приготування.

Опис приготування:

Ви можете почати знайомство з подібною кухнею з одного з найпопулярніших рецептів. Ознайомтеся з тим, як приготувати рульку по-німецьки або по-баварськи. До такого м'яса обов'язково потрібен гарнір у вигляді квашеної капусти. Повірте, всі м'ясоїди скажуть вам спасибі за таке гаряче.

  • Свиняча рулька - 1-1, 5 кілограма
  • Квашена капуста - 500 грам
  • Пиво світле - 500 мілілітрів
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Гвоздика - 2 штуки
  • Перець горошком - 6 штук
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Табаско - 1 Ст. Ложка
  • Гірчиця гостра - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Цукор - За смаком
рулька по-німецьки - фото крок 1
Рульку промийте. Покладіть її в каструлю разом з лавровим листом, перцем горошком, очищеної морквою, цибулею і гвоздикою. Залийте продукти 400 мл пива і доведіть все до кипіння.
рулька по-німецьки - фото крок 2
Варіть м'ясо протягом 2-2, 5 годин. За півгодини до готовності посоліть бульйон.
рулька по-німецьки - фото крок 3
Капусту промийте і відіжміть. Обсмажте в маслі на сковороді подрібнений часник з цибулею. Потім додайте до них капусту. Додати сіль, поперчіть, додайте цукор в блюдо. Влийте пиво. Гасіть все 20 хвилин.
рулька по-німецьки - фото крок 4
М'ясо обсушити. Для обмазки з'єднайте соєвий соус з табаско, гірчицею, медом і олією. Перемішайте інгредієнти в єдину консистенцію. Одну ложку маси додайте в капусту з овочами.
рулька по-німецьки - фото крок 5
Розігрійте духовку до 250 градусів. У жароміцних форму укладіть капусту. На неї покладіть рульку. Повапните її сумішшю з минулого кроку.
рулька по-німецьки - фото крок 6
Запікайте блюдо протягом 20 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти