Галушки по-німецьки
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі цікавий рецепт приготування галушок по-німецьки з картоплею і м'ясом. Уже заінтриговані? Запам'ятовуйте цей вельми простий рецепт.
Галушки по-німецьки в домашніх умовах - це повноцінне ситне блюдо для всієї родини. Цей рецепт відрізняється від традиційного, проте його обов'язково варто спробувати, щоб закохається в нього раз і назавжди.
- М'ясо - 500 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Помідор - 1-2 штук
- Картопля - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Вода - 100 мілілітрів
- Борошно - 200-250 грам
- Крем - 100-150 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Свіжа зелень - 1 щіпка
1. Як це не дивно, але рецепт приготування галушок по-німецьки починається з м'яса. Його необхідно вимити, просушити і нарізати невеликими шматочками. У сотейник налити трохи олії і розігріти. Відправити туди м'ясо і обсмажити до появи золотистої скоринки.
2. На окрему сковороду налити трохи олії і відправити туди дрібно нарізану цибулю. Обсмажити до прозорості і додати очищену і нарізану тонкими брусочками (можна натерти на тертці) морква. Смажити на середньому вогні до м'якості.
3. Помідори вимити, обсушити і нарізати дрібними кубиками. Додати на сковороду до овочів і смажити ще хвилин 5.
4. Обсмажені овочі перекласти до м'яса. Посолити і поперчити за смаком, при бажанні додати улюблені спеції. Влити трохи води і тушкувати на середньому вогні хвилин 15.
5. Тим часом очистити картоплю і нарізати середніми шматочками. Додати в сотейник до м'яса, тушкувати до готовності.
6. Тепер саме час приступати до галушок. Яйце з'єднати з дрібкою солі, влити воду і поступово всипати борошно. Замісити круте тісто і розкачати його тонким шаром на присипаної борошном поверхні.
7. Викласти пару ложок сметани і розподілити тонким шаром по всій поверхні.
8. Акуратно згорнути пласт тесту рулетом.
9. Щоб галушки по-німецьки в домашніх умовах не були занадто великими, посередині тісто можна розрізати.
10. Готові рулетики нарізати невеликими шматочками.
11. В готове м'ясо з картоплею (при необхідності додати води) відправити галушки і варити на середньому вогні близько 10 хвилин.
12. Свіжу зелень вимити, просушити і подрібнити. Всипати зелень і можна знімати страву з вогню. Ось такий незвичайний, але досить простий рецепт галушок по-німецьки.