Рецепт Галушки по-німецьки фото

Галушки по-німецьки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Тісто
Пісні страви
На обід , На вечерю
Супи , Гарячі страви , Галушки
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пропоную вашій увазі цікавий рецепт приготування галушок по-німецьки з картоплею і м'ясом. Уже заінтриговані? Запам'ятовуйте цей вельми простий рецепт.

Опис приготування:

Галушки по-німецьки в домашніх умовах - це повноцінне ситне блюдо для всієї родини. Цей рецепт відрізняється від традиційного, проте його обов'язково варто спробувати, щоб закохається в нього раз і назавжди.

  • М'ясо - 500 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Помідор - 1-2 штук
  • Картопля - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Борошно - 200-250 грам
  • Крем - 100-150 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Свіжа зелень - 1 щіпка
галушки по-німецьки - фото крок 1
1. Як це не дивно, але рецепт приготування галушок по-німецьки починається з м'яса. Його необхідно вимити, просушити і нарізати невеликими шматочками. У сотейник налити трохи олії і розігріти. Відправити туди м'ясо і обсмажити до появи золотистої скоринки.
галушки по-німецьки - фото крок 2
2. На окрему сковороду налити трохи олії і відправити туди дрібно нарізану цибулю. Обсмажити до прозорості і додати очищену і нарізану тонкими брусочками (можна натерти на тертці) морква. Смажити на середньому вогні до м'якості.
галушки по-німецьки - фото крок 3
3. Помідори вимити, обсушити і нарізати дрібними кубиками. Додати на сковороду до овочів і смажити ще хвилин 5.
галушки по-німецьки - фото крок 4
4. Обсмажені овочі перекласти до м'яса. Посолити і поперчити за смаком, при бажанні додати улюблені спеції. Влити трохи води і тушкувати на середньому вогні хвилин 15.
галушки по-німецьки - фото крок 5
5. Тим часом очистити картоплю і нарізати середніми шматочками. Додати в сотейник до м'яса, тушкувати до готовності.
галушки по-німецьки - фото крок 6
6. Тепер саме час приступати до галушок. Яйце з'єднати з дрібкою солі, влити воду і поступово всипати борошно. Замісити круте тісто і розкачати його тонким шаром на присипаної борошном поверхні.
галушки по-німецьки - фото крок 7
7. Викласти пару ложок сметани і розподілити тонким шаром по всій поверхні.
галушки по-німецьки - фото крок 8
8. Акуратно згорнути пласт тесту рулетом.
галушки по-німецьки - фото крок 9
9. Щоб галушки по-німецьки в домашніх умовах не були занадто великими, посередині тісто можна розрізати.
галушки по-німецьки - фото крок 10
10. Готові рулетики нарізати невеликими шматочками.
галушки по-німецьки - фото крок 11
11. В готове м'ясо з картоплею (при необхідності додати води) відправити галушки і варити на середньому вогні близько 10 хвилин.
галушки по-німецьки - фото крок 12
12. Свіжу зелень вимити, просушити і подрібнити. Всипати зелень і можна знімати страву з вогню. Ось такий незвичайний, але досить простий рецепт галушок по-німецьки.

Схожі рецепти