Рецепт Курка по-німецьки фото

Курка по-німецьки
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Цей традиційний рецепт німецької кухні, я впевнена, сподобається і вам. Курочка виходить неймовірно ситна, смачна, соковита і ароматна, вона, безсумнівно, прикрасить святковий стіл і порадує гостей.

Опис приготування:

Цей чудовий рецепт приготування курки по-німецьки пропонує нам нафарширувати курочку досить незвичайними продуктами: локшиною, печінкою, грибами і цибулею. В принципі саме по собі поєднання вельми стандартне, але особисто я ніколи не зустрічала такого поєднання до цього в складі начинки для курки. Але зараз, коли я вже кілька разів готувала це приголомшливе блюдо, я можу вас запевнити, що курка виходить неймовірно смачна і при цьому дуже-дуже ситна. Гості навперебій розхвалюють мої кулінарні здібності і вгадують, що ж я поклала всередину. А зараз я хочу і з вами поділитися своїм досвідом і розповісти, як зробити курку по-німецьки, думаю, що ви її так само оціните.

1) Для початку промиваємо тушку курки і даємо їй трохи обсохнути. Потім ретельно натираємо її з усіх боків сіллю, перцем, базиліком і мускатним горіхом і поки ставимо в холодильник.

2) Тепер приступимо до начинки. Ставимо варитися локшину, а тим часом нарізаємо цибулю і обсмажуємо його трохи на сковорідці з додаванням олії, потім кладемо до нього нарізану на невеликі шматочки печінку і смажимо все на невеликому вогні 3-5 хвилин. Гриби нарізаємо і так само кладемо на сковорідку, додаємо 3-4 столові ложки води і тушкуємо 3 хвилини. Тепер додаємо відварену локшину, перемішуємо, солимо і посипаємо спеціями, вимикаємо вогонь.

3) Коли начинка охолоне, поміщаємо її всередину курки і акуратно зашиваємо їй черевце. Потім обмазуємо курочку вершковим маслом і загортаємо в фольгу так, щоб сік під час приготування не витікав.

4) Розміщуємо нашу курку в розігріту до 220 градусів духовку і запікаємо 70 хвилин.

От і все! Курочка виходить неймовірно соковита і смачна. Викладаємо її на святкову страву і ставимо на стіл. Приємного всім апетиту!


  • Курка - 1 штука
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Локшина - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Печінка куряча - 100 грам
  • Гриби - 100 грам
  • Сир м'який - 1 Ст. Ложка
  • Базилік - За смаком
  • Мускатний горіх - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
Цей чудовий рецепт приготування курки по-німецьки пропонує нам нафарширувати курочку досить незвичайними продуктами: локшиною, печінкою, грибами і цибулею. В принципі саме по собі поєднання вельми стандартне, але особисто я ніколи не зустрічала такого поєднання до цього в складі начинки для курки. Але зараз, коли я вже кілька разів готувала це приголомшливе блюдо, я можу вас запевнити, що курка виходить неймовірно смачна і при цьому дуже-дуже ситна. Гості навперебій розхвалюють мої кулінарні здібності і вгадують, що ж я поклала всередину. А зараз я хочу і з вами поділитися своїм досвідом і розповісти, як зробити курку по-німецьки, думаю, що ви її так само оціните.

1) Для початку промиваємо тушку курки і даємо їй трохи обсохнути. Потім ретельно натираємо її з усіх боків сіллю, перцем, базиліком і мускатним горіхом і поки ставимо в холодильник.

2) Тепер приступимо до начинки. Ставимо варитися локшину, а тим часом нарізаємо цибулю і обсмажуємо його трохи на сковорідці з додаванням олії, потім кладемо до нього нарізану на невеликі шматочки печінку і смажимо все на невеликому вогні 3-5 хвилин. Гриби нарізаємо і так само кладемо на сковорідку, додаємо 3-4 столові ложки води і тушкуємо 3 хвилини. Тепер додаємо відварену локшину, перемішуємо, солимо і посипаємо спеціями, вимикаємо вогонь.

3) Коли начинка охолоне, поміщаємо її всередину курки і акуратно зашиваємо їй черевце. Потім обмазуємо курочку вершковим маслом і загортаємо в фольгу так, щоб сік під час приготування не витікав.

4) Розміщуємо нашу курку в розігріту до 220 градусів духовку і запікаємо 70 хвилин.

От і все! Курочка виходить неймовірно соковита і смачна. Викладаємо її на святкову страву і ставимо на стіл. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти