Курка по-німецьки 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Цей традиційний рецепт німецької кухні, я впевнена, сподобається і вам. Курочка виходить неймовірно ситна, смачна, соковита і ароматна, вона, безсумнівно, прикрасить святковий стіл і порадує гостей.
Цей чудовий рецепт приготування курки по-німецьки пропонує нам нафарширувати курочку досить незвичайними продуктами: локшиною, печінкою, грибами і цибулею. В принципі саме по собі поєднання вельми стандартне, але особисто я ніколи не зустрічала такого поєднання до цього в складі начинки для курки. Але зараз, коли я вже кілька разів готувала це приголомшливе блюдо, я можу вас запевнити, що курка виходить неймовірно смачна і при цьому дуже-дуже ситна. Гості навперебій розхвалюють мої кулінарні здібності і вгадують, що ж я поклала всередину. А зараз я хочу і з вами поділитися своїм досвідом і розповісти, як зробити курку по-німецьки, думаю, що ви її так само оціните.
1) Для початку промиваємо тушку курки і даємо їй трохи обсохнути. Потім ретельно натираємо її з усіх боків сіллю, перцем, базиліком і мускатним горіхом і поки ставимо в холодильник.
2) Тепер приступимо до начинки. Ставимо варитися локшину, а тим часом нарізаємо цибулю і обсмажуємо його трохи на сковорідці з додаванням олії, потім кладемо до нього нарізану на невеликі шматочки печінку і смажимо все на невеликому вогні 3-5 хвилин. Гриби нарізаємо і так само кладемо на сковорідку, додаємо 3-4 столові ложки води і тушкуємо 3 хвилини. Тепер додаємо відварену локшину, перемішуємо, солимо і посипаємо спеціями, вимикаємо вогонь.
3) Коли начинка охолоне, поміщаємо її всередину курки і акуратно зашиваємо їй черевце. Потім обмазуємо курочку вершковим маслом і загортаємо в фольгу так, щоб сік під час приготування не витікав.
4) Розміщуємо нашу курку в розігріту до 220 градусів духовку і запікаємо 70 хвилин.
От і все! Курочка виходить неймовірно соковита і смачна. Викладаємо її на святкову страву і ставимо на стіл. Приємного всім апетиту! 
- Курка - 1 штука
 - Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
 - Локшина - 100 грам
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Печінка куряча - 100 грам
 - Гриби - 100 грам
 - Сир м'який - 1 Ст. Ложка
 - Базилік - За смаком
 - Мускатний горіх - За смаком
 - Сіль - За смаком
 - Перець чорний мелений - За смаком
 
1) Для початку промиваємо тушку курки і даємо їй трохи обсохнути. Потім ретельно натираємо її з усіх боків сіллю, перцем, базиліком і мускатним горіхом і поки ставимо в холодильник.
2) Тепер приступимо до начинки. Ставимо варитися локшину, а тим часом нарізаємо цибулю і обсмажуємо його трохи на сковорідці з додаванням олії, потім кладемо до нього нарізану на невеликі шматочки печінку і смажимо все на невеликому вогні 3-5 хвилин. Гриби нарізаємо і так само кладемо на сковорідку, додаємо 3-4 столові ложки води і тушкуємо 3 хвилини. Тепер додаємо відварену локшину, перемішуємо, солимо і посипаємо спеціями, вимикаємо вогонь.
3) Коли начинка охолоне, поміщаємо її всередину курки і акуратно зашиваємо їй черевце. Потім обмазуємо курочку вершковим маслом і загортаємо в фольгу так, щоб сік під час приготування не витікав.
4) Розміщуємо нашу курку в розігріту до 220 градусів духовку і запікаємо 70 хвилин.
От і все! Курочка виходить неймовірно соковита і смачна. Викладаємо її на святкову страву і ставимо на стіл. Приємного всім апетиту!