Картопляний салат по-німецьки
(покроковий рецепт з фото)
Вперше я спробувала такий картопляний салат по-німецьки ще в студентські роки, коли з обміну їздила в Німеччину. Приголомшливий салат, який можна готувати навіть на святковий стіл.
В цей картопляний салат по-німецьки можна закохатися з першого разу. Він дивно смачний, всі інгредієнти в ньому ідеально підібрані. Заправляти такий салат можна спеціальним соусом (я розповім, як приготувати його), а можна оливковою олією (на ваш смак).
- Картопля - 4-5 штук
- Бекон - 100 грам
- Мисливські ковбаски - 4-5 штук
- Сир - 150 грам
- Солоні огірки - 3-4 штук
- Червона цибуля - 2 штуки
- Maconez - За смаком
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
- Оливки - За смаком
1. Дуже люблю готувати цей салат, тому що він неймовірно смачний. Це типовий німецький смак (хто був в Німеччині - зрозуміє). Отже, для початку нам потрібно відварити картоплю в "мундирі" .
2. Нарізаємо готовий остиглий картопля на 4-6 шматочків. Окремо нарізаємо кубиками сир і подрібнюємо зелень.
3. Нарізаємо огірки, цибулю і бекон.
4. Також кружечками нарізаємо ковбаски, обсмажуємо їх з цибулею до золотистого кольору.
5. Змішуємо майонез зі спеціями, це буде наша заправка. Я додала трохи гірчиці і оливкового масла.
6. Додаємо нарізану картоплю, обсмажуємо ще кілька хвилин.
7. Окремо обсмажуємо бекон до рум'яної скоринки. Відкидаємо його на серветку, щоб прибрати зайвий жир.
8. Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо їх соусом. Можна заправити салат оливковою олією, буде теж дуже смачно. У Німеччині традиційно заправляють салат таким соусом, як я вам запропонувала.