Кабачки по-німецьки
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт відмінно підійде для сімейної вечері. Чотири порції цілком вистачить, щоб нагодувати чотирьох осіб. Кабачки фаршируються овочами і сиром, а потім запікаються. Виходить супер!
Кабачки по-німецьки дуже просто готуються в домашніх умовах. Ця страва відмінно поєднується з різними гарнірами, наприклад можна відварити рис або спагетті. Також смачно виходить, якщо приготувати до кабачків салатик з помідорів і огірків. Гарного вам дня!
- Кабачки - 2 штуки
- Свинина - 250 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Сир твердий - 50 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
Кабачки промийте, розріжте вздовж і видаліть м'якоть.
Цибулю і моркву дрібно ріжемо і обсмажуємо на рослинному маслі.
Свинину промийте і поріжте кубиками.
Перекрутіть свинину на м'ясорубці і додайте соєвий соус.
Свинину, морква і цибуля змішайте з подрібненим часником. Сіль і перець кладемо за смаком. Отриманою начинкою наповнюємо кабачки і кладемо їх на деко, змащений олією.
Зверху натираємо сир. Запікаємо в духовці до рум'яної скоринки, температура 200 градусів.
Смачного!