Рецепт Кабачки по-німецьки фото

Кабачки по-німецьки
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Цей рецепт відмінно підійде для сімейної вечері. Чотири порції цілком вистачить, щоб нагодувати чотирьох осіб. Кабачки фаршируються овочами і сиром, а потім запікаються. Виходить супер!

Кабачки по-німецьки дуже просто готуються в домашніх умовах. Ця страва відмінно поєднується з різними гарнірами, наприклад можна відварити рис або спагетті. Також смачно виходить, якщо приготувати до кабачків салатик з помідорів і огірків. Гарного вам дня!

  • Кабачки - 2 штуки
  • Свинина - 250 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Сир твердий - 50 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
кабачки по-німецьки - фото крок 1
Кабачки промийте, розріжте вздовж і видаліть м'якоть.
кабачки по-німецьки - фото крок 2
Цибулю і моркву дрібно ріжемо і обсмажуємо на рослинному маслі.
кабачки по-німецьки - фото крок 3
Свинину промийте і поріжте кубиками.
кабачки по-німецьки - фото крок 4
Перекрутіть свинину на м'ясорубці і додайте соєвий соус.
кабачки по-німецьки - фото крок 5
Свинину, морква і цибуля змішайте з подрібненим часником. Сіль і перець кладемо за смаком. Отриманою начинкою наповнюємо кабачки і кладемо їх на деко, змащений олією.
кабачки по-німецьки - фото крок 6
Зверху натираємо сир. Запікаємо в духовці до рум'яної скоринки, температура 200 градусів.
кабачки по-німецьки - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти