Рецепт Рулька копчена фото

Рулька копчена
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Свинина , Свиняча рулька
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви копчені
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Якщо у вас є вдома коптильня, то ви можете побалувати себе дивно смачною копченої рулькой. Рецептів приготування і маринування рульки існує велика кількість, цей - один з простих.

Опис приготування:

Після копчення рульку краще заморозити, так вона буде краще різатися. У гарячому вигляді рульку також можна їсти, вона ідеально смакує з різними соусами. Таку рульку добре готувати на святковий стіл, а подавати її в розрізі.

  • Свиняча рулька - 1 штук
  • Сіль - За смаком
рулька копчена - фото крок 1
1. Щоб зробити копчену рульку, для початку її потрібно вимочити в солоному розчині. Для цього відразу добре почистіть рульку і окремо приготуйте розсіл: на 3 л води додайте 250г солі.
рулька копчена - фото крок 2
2. Проткніть в декількох місцях рульку ножем, залиште її в розсолі на 1, 5-2 годину.
рулька копчена - фото крок 3
3. Тепер поміщаємо рульку в розсіл мінімум на 18 годин.
рулька копчена - фото крок 4
4. Потім відварюємо рульку близько 2 годин в підсоленій воді зі спеціями, а потім натираємо чорним меленим перцем (і можна спеціями за смаком).
рулька копчена - фото крок 5
5. Викладаємо рульку в коптильню. У мене було сало, і я вирішила також його покоптіть разом з рулькой.
рулька копчена - фото крок 6
6. Починається процес копчення.
рулька копчена - фото крок 7
7. В середньому рулька коптиться близько 30-40 хвилин.
рулька копчена - фото крок 8
8. Ось така апетитна, соковита і ароматна вона виходить. Спробуйте!

Схожі рецепти