П'яна рулька
(покроковий рецепт з фото)
Рулька, запечена за цим рецептом, виходить дуже соковитою і ніжною. Маринується в гірчиці з морквою і часником, а потім гаситься з пивом. Спробуйте цей простий, але смачна страва!
Додавайте в маринад рульки свої улюблені трави і приправи: чебрець, розмарин, естрада. В іншому ж, точно дотримуйтесь рецептом!
- Рулька - 1 штука
- Морква - 1/3 штуки
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Часник - 4 зубчики
- Пиво - 200 мілілітрів
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Рульку помийте і зробіть поглиблення довгим тонким ножем.
2. Моркву натріть на тертці, часник наріжте пластинками.
3. Rulka сіль, поперчіть. У поглиблення вставте морква і часник.
4. Намажте рульку гірчицею, загорніть у фольгу і залиште маринуватися на кілька годин.
5. Запікайте рульку в розігрітій до 190 градусів духовці 40 хвилин, потім відкрийте фольгу, полийте пивом і запікайте ще близько 30 хвилин.
6. Смачного!