Рецепт П'яна рулька фото

П'яна рулька
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Свиняча рулька
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Рулька, запечена за цим рецептом, виходить дуже соковитою і ніжною. Маринується в гірчиці з морквою і часником, а потім гаситься з пивом. Спробуйте цей простий, але смачна страва!

Опис приготування:

Додавайте в маринад рульки свої улюблені трави і приправи: чебрець, розмарин, естрада. В іншому ж, точно дотримуйтесь рецептом!

  • Рулька - 1 штука
  • Морква - 1/3 штуки
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 4 зубчики
  • Пиво - 200 мілілітрів
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
п'яна рулька - фото крок 1
1. Рульку помийте і зробіть поглиблення довгим тонким ножем.
п'яна рулька - фото крок 2
2. Моркву натріть на тертці, часник наріжте пластинками.
п'яна рулька - фото крок 3
3. Rulka сіль, поперчіть. У поглиблення вставте морква і часник.
п'яна рулька - фото крок 4
4. Намажте рульку гірчицею, загорніть у фольгу і залиште маринуватися на кілька годин.
п'яна рулька - фото крок 5
5. Запікайте рульку в розігрітій до 190 градусів духовці 40 хвилин, потім відкрийте фольгу, полийте пивом і запікайте ще близько 30 хвилин.
п'яна рулька - фото крок 6
6. Смачного!

Схожі рецепти