Рецепт Цукерки п'яна вишня фото

Цукерки п'яна вишня
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Шоколад , Вишня
Пісні страви
На святковий стіл , Фуршет
Десерти , Цукерки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Знамениті цукерки можна приготувати своїми руками. Смак і зовнішній вигляд навіть краще, ніж у магазинних. А друзі навіть не повірили, що це дійсно моя робота.

Опис приготування:

Прекрасна ідея для подарунка - цукерки, приготовані своїми руками. Залийте вишні коньяком і залиште на ніч. Форми покрийте розтопленим шоколадом, дайте йому застигнути. Зваріть сироп з води з цукром і крохмалем. Змішайте сироп з коньяком. У кожну формочку покладіть по ягоді і залийте сиропом. Приберіть на добу в холодильник. Потім замажте денце цукерок шоколадом, вирівняйте їх. Дайте цукеркам ще трохи постояти в холодильнику, потім вийміть з форм і подайте на стіл. Приємного чаювання!

  • Шоколад - 50 грам
  • Вишня в'ялена - 12 штук
  • Коньяк - 30 мілілітрів
  • Вода - 60 мілілітрів
  • Крохмаль кукурудзяний - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
цукерки п'яна вишня - фото крок 1
В'ялені вишні напередодні приготування десерту залийте коньяком і накрийте кришкою.
цукерки п'яна вишня - фото крок 2
Розтопіть шоколад в мікрохвильовій печі.
цукерки п'яна вишня - фото крок 3
За допомогою маленької ложки покрийте формочки шоколадом. Дайте шоколаду застигнути протягом 5 хвилин. Змішайте і доведіть до кипіння воду з цукром. Додайте крохмаль. Його попередньо потрібно розчинити в невеликій кількості холодної води. provara 2-3 хвилини, потім остудіть і змішайте з коньяком. У кожну покриту шоколадом формочку покладіть по ягоді і залийте коньячним сиропом на 3 чверті обсягу. Приберіть на добу в холодильник.
цукерки п'яна вишня - фото крок 4
Потім замажте денце цукерок шоколадом. За допомогою чистого і злегка підігрітого ножа вирівняйте денця. Дайте цукеркам ще трохи постояти в холодильнику, потім вийміть з форм і подайте на стіл.

Схожі рецепти