Цукерки п'яна вишня
(покроковий рецепт з фото)
Знамениті цукерки можна приготувати своїми руками. Смак і зовнішній вигляд навіть краще, ніж у магазинних. А друзі навіть не повірили, що це дійсно моя робота.
Прекрасна ідея для подарунка - цукерки, приготовані своїми руками. Залийте вишні коньяком і залиште на ніч. Форми покрийте розтопленим шоколадом, дайте йому застигнути. Зваріть сироп з води з цукром і крохмалем. Змішайте сироп з коньяком. У кожну формочку покладіть по ягоді і залийте сиропом. Приберіть на добу в холодильник. Потім замажте денце цукерок шоколадом, вирівняйте їх. Дайте цукеркам ще трохи постояти в холодильнику, потім вийміть з форм і подайте на стіл. Приємного чаювання!
- Шоколад - 50 грам
- Вишня в'ялена - 12 штук
- Коньяк - 30 мілілітрів
- Вода - 60 мілілітрів
- Крохмаль кукурудзяний - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
В'ялені вишні напередодні приготування десерту залийте коньяком і накрийте кришкою.
Розтопіть шоколад в мікрохвильовій печі.
За допомогою маленької ложки покрийте формочки шоколадом. Дайте шоколаду застигнути протягом 5 хвилин. Змішайте і доведіть до кипіння воду з цукром. Додайте крохмаль. Його попередньо потрібно розчинити в невеликій кількості холодної води. provara 2-3 хвилини, потім остудіть і змішайте з коньяком. У кожну покриту шоколадом формочку покладіть по ягоді і залийте коньячним сиропом на 3 чверті обсягу. Приберіть на добу в холодильник.
Потім замажте денце цукерок шоколадом. За допомогою чистого і злегка підігрітого ножа вирівняйте денця. Дайте цукеркам ще трохи постояти в холодильнику, потім вийміть з форм і подайте на стіл.