Рецепт Торт «п'яна вишня» класичний фото

Торт «п'яна вишня» класичний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Ягоди, Молочні продукти, Вишня
На святковий стіл
Випічка, Торти, Бісквітний торт

Пропоную вам приготувати торт «П'яна вишня» класичний. Цей незабутній десерт може не тільки прикрасити святковий стіл, але і полонити вас своїми приємними смаком і ароматом! Вам сподобається!

Торт «П'яна вишня» класичний відрізняється від більшості інших технологією приготування, його родзинкою є просочена коньяком вишня, що надає пікантний кислуватий смак і неповторний аромат!

Якщо передбачається, що торт їстимуть діти, не використовуйте коньяк, без нього теж буде смачно.

  • Курячі яйця - 6 штук
  • Цукор - 125 грам(+ 2 ст. L. Для глазурі)
  • Борошно - 100 грам
  • Крохмаль - 1, 5 Ст. Ложки (бажано кукурудзяний)
  • Какао - 3, 5 Ст. Ложки(2, 5 в тісто, 1 в глазур)
  • Вершкове масло - 400 грам(300 в вершках, 100 в глазур)
  • Згущене молоко - 400 мілілітрів(1 банку звичайного)
  • Вишня - 250 грам (консервована, заморожена або свіжа; 150 в вершках, 100 для прикраси)
  • Коньяк - 200 мілілітрів
  • Крем - 2 Ст. Ложки
торт
5. Масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно нагрілося. 300 грам вершкового масла збийте зі згущеним молоком за допомогою міксера, підмішати подрібнений м'якуш бісквіта. З вишні зцідіть коньяк, додайте її в крем і перемішайте.
торт
7. Змішайте 2 ст. L. Цукру зі сметаною, додайте 100 грам вершкового масла і доведіть отриману суміш до кипіння. Після закипання відразу зніміть з вогню, додайте 1 ст. L. Какао і 1 немає. L. Коньяку. Добре перемішайте.

Схожі рецепти