Торт «п'яна вишня» від бабусі
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути смачніше домашньої випічки? Якщо ви любите створювати маленькі кулінарні шедеври на своїй кухні, візьміть на замітку мій варіант, як приготувати торт "п'яна вишня" від бабусі.
Це приголомшливий десерт для дорослих, який обов'язково варто спробувати. В даному випадку вишні просочуються ромом, але при бажанні ви можете використовувати і інший улюблений алкоголь. Начинка виходить дивно ніжною і насиченою. Сам процес досить простий, але якщо прикрасити тортик шоколадною глазур'ю, то він стане відмінним варіантом для будь-якого свята.
- Вишня - 1.5 кілограма
- Ром - 400 мілілітрів
- Яйце - 8 штук
- Цукор - 300 грам
- Борошно - 350 грам (приблизно)
- Какао - 50 грам
- Вершки - 2 склянки(+ 1 стакан для глазурі)
- Цукрова пудра - 1 Склянка
- Шоколадні дропси - 250 грам
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
4. З ягід злийте ром, обсушити їх трохи. З'єднайте в глибокій мисочці вишні з м'якоттю коржа, нарізавши її дрібними шматочками. Додайте збиті вершки (залишивши приблизно 10%) і ретельно перемішайте.
6. Останній етап - це глазур. Для неї нам буде потрібно склянка вершків, шоколадні дропси і трохи вершкового масла.
8. Перед подачею залиште тортик в холодильнику мінімум годин на 5-6, щоб він добре просочився. Верх можна прикрасити вишеньками.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!