Рецепт Торт «п'яна вишня» простий фото

Торт «п'яна вишня» простий
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Ягоди, Молочні продукти, Вишня
На святковий стіл
Випічка, Солодке, Торти

Класичний рецепт торта "п'яна вишня" може налякати початківця кулінара, тому розповім, як приготувати торт "п'яна вишня" простий - дуже легкий варіант, з яким впорається кожен!

Для приготування такого торта раджу вам брати роз'ємну форму середнього розміру (приблизно 23 см в діаметрі), так бісквіт вийде вище і красивіше. Замість червоного вина можна використовувати ром, горілку або коньяк (додавши трохи цукру). Головне, щоб вишня була злегка проспиртовані. За бажанням приготуйте трохи більше крему і змастіть їм корж, так бісквітна основа краще просочиться. Раджу вам вийняти торт з холодильника приблизно за 20 хвилин до подачі на стіл, так він буде смачнішим.

  • Борошно - 250 грам
  • Цукор - 350 грам
  • Вершкове масло - 300 грам
  • Чорний шоколад - 100 грам
  • Яйця - 6 штук
  • Какао - 4 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
  • Згущене молоко - 1 штука (банку)
  • Вишня - 2 склянки
  • Червоне вино - 1-1, 5 склянки
торт
2. Приготуйте бісквіт: білки відокремити від жовтків і збийте міксером в пухку масу, поступово додаючи цукор. По одному додайте жовтки, знову збийте. Борошно змішайте з розпушувачем і какао і додайте до яєчної маси.
торт
6. В основу з бортиками викладіть крем, змішаний з м'якушем бісквіта і вишнею, акуратно розрівняйте. Накрийте торт "кришечкою" і змастити кремом.

Схожі рецепти