Торт «п'яна вишня» простий
(покроковий рецепт з фото)
Класичний рецепт торта "п'яна вишня" може налякати початківця кулінара, тому розповім, як приготувати торт "п'яна вишня" простий - дуже легкий варіант, з яким впорається кожен!
Для приготування такого торта раджу вам брати роз'ємну форму середнього розміру (приблизно 23 см в діаметрі), так бісквіт вийде вище і красивіше. Замість червоного вина можна використовувати ром, горілку або коньяк (додавши трохи цукру). Головне, щоб вишня була злегка проспиртовані. За бажанням приготуйте трохи більше крему і змастіть їм корж, так бісквітна основа краще просочиться. Раджу вам вийняти торт з холодильника приблизно за 20 хвилин до подачі на стіл, так він буде смачнішим.
- Борошно - 250 грам
- Цукор - 350 грам
- Вершкове масло - 300 грам
- Чорний шоколад - 100 грам
- Яйця - 6 штук
- Какао - 4 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
- Згущене молоко - 1 штука (банку)
- Вишня - 2 склянки
- Червоне вино - 1-1, 5 склянки
2. Приготуйте бісквіт: білки відокремити від жовтків і збийте міксером в пухку масу, поступово додаючи цукор. По одному додайте жовтки, знову збийте. Борошно змішайте з розпушувачем і какао і додайте до яєчної маси.
6. В основу з бортиками викладіть крем, змішаний з м'якушем бісквіта і вишнею, акуратно розрівняйте. Накрийте торт "кришечкою" і змастити кремом.