Домашній торт «п'яна вишня»
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже смачний шоколадний торт, який підійде для будь-якого торжества. Одного разу приготував його, ви закохаєтесь в цей торт і не захочете більше готувати ніякі інші. Торт вийде навіть у новачка.
Торт "п'яна вишня" заслужено вважається одним з найбільш популярних. Цей відмінний десерт легко зможе приготувати будь-яка господиня за допомогою цього рецепта, в якому детально розказано і показано, як приготувати торт "п'яна вишня" . М'який і соковитий торт підкорить вас легкістю приготування, а ваших гостей - своїм незвичайним смаком.
- Борошно - 3 склянки
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 3 склянки(2 ст. - в тісто, 1/2 ст. - для вишні, 1/2 ст. - в вершках)
- Рослинна олія - 3/4 склянки
- Вода - 300 мілілітрів (окріп)
- Розпушувач - 2 чайних ложки (з гіркою)
- Сода - 2 чайних ложки (з гіркою)
- Какао - 13 Ст. Ложок(10 ст.Л. - в тісто, 3 - для глазурі)
- Вишня - 300 грам (без кісточок)
- Вершкове масло - 300 грам(250 г - для крему, 50 г - в глазур)
- Згущене молоко - 1 штука
- Коньяк - 100 мілілітрів
- Молоко - 350 мілілітрів(300 мл - в тісто, 50 мл - для глазурі)
Викладемо вишню на друшляк, нехай стікає сироп.
Злегка збиваємо яйця і додаємо до них молоко і рослинне масло, перемішуємо.
Вливаємо окріп і швидко перемішуємо тісто. Форму для випічки застилає пергаментом, виливаємо в форму тісто.
Гострим ножем зрізаємо тонкий пласт. Він буде служити свого роду "кришкою" для торта.