Рецепт Домашній торт «п'яна вишня» фото

Домашній торт «п'яна вишня»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Молочні продукти , Вишня
Низькокалорійні , ПП рецепти
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Це дуже смачний шоколадний торт, який підійде для будь-якого торжества. Одного разу приготував його, ви закохаєтесь в цей торт і не захочете більше готувати ніякі інші. Торт вийде навіть у новачка.

Опис приготування:

Торт"П'яна вишня" заслужено вважається одним з найбільш популярних. Цей відмінний десерт легко зможе приготувати будь-яка господиня за допомогою цього рецепта, в якому детально розказано і показано, як приготувати торт"П'яна вишня" . М'який і соковитий торт підкорить вас легкістю приготування, а ваших гостей - своїм незвичайним смаком.

  • Борошно - 3 склянки
  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 3 склянки(2 ст. - в тісто, 1/2 ст. - для вишні, 1/2 ст. - в вершках)
  • Рослинна олія - 3/4 склянки
  • Вода - 300 мілілітрів (окріп)
  • Розпушувач - 2 чайних ложки (з гіркою)
  • Сода - 2 чайних ложки (з гіркою)
  • Какао - 13 Ст. Ложок(10 ст.Л. - в тісто, 3 - для глазурі)
  • Вишня - 300 грам (без кісточок)
  • Вершкове масло - 300 грам(250 г - для крему, 50 г - в глазур)
  • Згущене молоко - 1 штука
  • Коньяк - 100 мілілітрів
  • Молоко - 350 мілілітрів(300 мл - в тісто, 50 мл - для глазурі)
домашній торт
Виймаємо кісточки з вишні, засипаємо цукром і додаємо коньяк. Ми залишаємо на ніч.
домашній торт
Викладемо вишню на друшляк, нехай стікає сироп.
домашній торт
Змішуємо борошно, цукор, розпушувач, соду і какао.
домашній торт
Злегка збиваємо яйця і додаємо до них молоко і рослинне масло, перемішуємо.
домашній торт
А тепер додамо змішані сухі інгредієнти.
домашній торт
Вливаємо окріп і швидко перемішуємо тісто. Форму для випічки застилає пергаментом, виливаємо в форму тісто.
домашній торт
Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 90 хвилин (до сухої сірники). Викладаємо готову основу для торта на решітку, нехай остигає.
домашній торт
Гострим ножем зрізаємо тонкий пласт. Він буде служити свого роду"кришкою" для торта.
домашній торт
Ложкою вибираємо м'якоть, формуючи коробочку зі стінками приблизно в 1 см завтовшки.
домашній торт
Збиваємо розм'якшене вершкове масло.
домашній торт
В іншій мисці змішаємо згущене молоко і какао, додамо 4 столові ложки сиропу від вишні.
домашній торт
З'єднуємо вершкове масло і суміш згущеного молока з какао.
домашній торт
Збиваємо до однорідності.
домашній торт
Додамо в отриманий крем вишню і подрібнений бісквіт, перемішаємо.
домашній торт
Отриманою сумішшю щільно наповнимо коробочку з бісквіту, накриваємо тонким шаром.
домашній торт
Для глазурі змішаємо вершкове масло, какао і цукор. На водяній бані або на невеликому вогні доведемо до однорідності.
домашній торт
Остужаем глазур, поливаємо нею торт. А далі прикрашаємо за своїм бажанням.

Схожі рецепти