Кофта з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Кофта в перекладі з хінді означає "фрикаделька" . Блюдо на сході в основному готують з овочів зі спеціями, роблячи з них кульки. Але зараз ми спробуємо інший рецепт, більш ситний, для м'ясоїдів.
Це гаряче блюдо легко замінить звичні нам котлети або сосиски. Додасть нові фарби в ваше звичне меню, завдяки сильному пряного смаку. Хоча вироби ідеально поєднуються з індійськими коржами і свіжим салатом. Прочитайте про те, як приготувати кофту з баранини, щоб порадувати своїх близьких.
- Горіхи - 110 грам (волоський горіх, кедровий горіх, мигдаль)
- Braai - 50 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Перець халапеньо - 1 штука
- Болгарський червоний перець - 1 штука
- Фарш - 1 кілограм (з баранини)
- Часник - 3 зубчики
- Кмин - 3/4 чайних ложки
- Кориця мелена - 0, 25 чайних ложки
- Кардамон мелений - 0, 25 чайних ложки
- Гвоздика мелена - 0, 25 чайних ложки
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Білий мелений перець - 0, 25 чайних ложки
1. Для початку подрібніть в міксері або блендері все горіхи. З мигдалю попередньо видаліть шкірку.
2. Потім горіхи обсмажте протягом 5 хвилин на сковороді до золотистого кольору.
3. Поки горіхи остуджуються, в міксер додайте нарізані великими шматками обидва перцю без насіння, очищений цибулю і часник, а також листя кінзи.
4. Овочі та зелень подрібніть в кашку, потім видаліть з неї зайву рідину.
5. Після цього перемішайте разом фарш, овочеву масу, всі спеції, сіль, перець і горіхи. Зробіть єдину консистенцію.
6. Тепер з фаршу зробіть фрикадельки.
7. Обсмажте кофту на грилі або гриль-сковороді по 4-5 хвилин з кожного боку. Подавайте блюдо з гарніром, соусом і чимось іншим за бажанням. Смачного!