Рецепт Кофта з баранини фото

Кофта з баранини
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
М'ясо , Овочі , Баранина
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фрикадельки
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Кофта в перекладі з хінді означає"фрикаделька" . Блюдо на сході в основному готують з овочів зі спеціями, роблячи з них кульки. Але зараз ми спробуємо інший рецепт, більш ситний, для м'ясоїдів.

Опис приготування:

Це гаряче блюдо легко замінить звичні нам котлети або сосиски. Додасть нові фарби в ваше звичне меню, завдяки сильному пряного смаку. Хоча вироби ідеально поєднуються з індійськими коржами і свіжим салатом. Прочитайте про те, як приготувати кофту з баранини, щоб порадувати своїх близьких.

  • Горіхи - 110 грам (волоський горіх, кедровий горіх, мигдаль)
  • Braai - 50 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Перець халапеньо - 1 штука
  • Болгарський червоний перець - 1 штука
  • Фарш - 1 кілограм (з баранини)
  • Часник - 3 зубчики
  • Кмин - 3/4 чайних ложки
  • Кориця мелена - 0, 25 чайних ложки
  • Кардамон мелений - 0, 25 чайних ложки
  • Гвоздика мелена - 0, 25 чайних ложки
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Білий мелений перець - 0, 25 чайних ложки
кофта з баранини - фото крок 1
1. Для початку подрібніть в міксері або блендері все горіхи. З мигдалю попередньо видаліть шкірку.
кофта з баранини - фото крок 2
2. Потім горіхи обсмажте протягом 5 хвилин на сковороді до золотистого кольору.
кофта з баранини - фото крок 3
3. Поки горіхи остуджуються, в міксер додайте нарізані великими шматками обидва перцю без насіння, очищений цибулю і часник, а також листя кінзи.
кофта з баранини - фото крок 4
4. Овочі та зелень подрібніть в кашку, потім видаліть з неї зайву рідину.
кофта з баранини - фото крок 5
5. Після цього перемішайте разом фарш, овочеву масу, всі спеції, сіль, перець і горіхи. Зробіть єдину консистенцію.
кофта з баранини - фото крок 6
6. Тепер з фаршу зробіть фрикадельки.
кофта з баранини - фото крок 7
7. Обсмажте кофту на грилі або гриль-сковороді по 4-5 хвилин з кожного боку. Подавайте блюдо з гарніром, соусом і чимось іншим за бажанням. Смачного!

Схожі рецепти