Рецепт Кофта фото

Кофта
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Африканська кухня , Східна кухня , Єгипетська кухня
М'ясо , Яловичина
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування яловичого фаршу на грилі. Традиційна Єгипетська кухня. Блюдо найчастіше подається на виноградному з огірками та помідорами заправленими йогуртовим соусом.

Опис приготування:

Нагріти гриль (так само можна готувати на мангалі). Змішати всі інгредієнти разом. Сформувати з суміші щось схоже на кулю, розтягнути в смужку і обернути навколо шампура барбекю (спіраллю).

Розмістити шампури з м'ясом на грилі, рівномірно полити Кофта яловичим жиром і підсмажувати протягом 3 хвилин з кожного боку. Коли м'ясо прожариться, акуратно видалити м'ясо з шампурів.


  • Фарш із яловичини - 1 кілограм
  • Цибулина - 1 штука (дрібно нарізати)
  • Перець - 1/2 чайних ложки
  • Спеції для м'яса - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - - За смаком
Нагріти гриль (так само можна готувати на мангалі). Змішати всі інгредієнти разом. Сформувати з суміші щось схоже на кулю, розтягнути в смужку і обернути навколо шампура барбекю (спіраллю).

Розмістити шампури з м'ясом на грилі, рівномірно полити Кофта яловичим жиром і підсмажувати протягом 3 хвилин з кожного боку. Коли м'ясо прожариться, акуратно видалити м'ясо з шампурів.