Кофта
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування яловичого фаршу на грилі. Традиційна Єгипетська кухня. Блюдо найчастіше подається на виноградному з огірками та помідорами заправленими йогуртовим соусом.
Нагріти гриль (так само можна готувати на мангалі). Змішати всі інгредієнти разом. Сформувати з суміші щось схоже на кулю, розтягнути в смужку і обернути навколо шампура барбекю (спіраллю).
Розмістити шампури з м'ясом на грилі, рівномірно полити Кофта яловичим жиром і підсмажувати протягом 3 хвилин з кожного боку. Коли м'ясо прожариться, акуратно видалити м'ясо з шампурів.
- Фарш із яловичини - 1 кілограм
- Цибулина - 1 штука (дрібно нарізати)
- Перець - 1/2 чайних ложки
- Спеції для м'яса - 1/4 чайних ложки
- Сіль - - За смаком
Нагріти гриль (так само можна готувати на мангалі). Змішати всі інгредієнти разом. Сформувати з суміші щось схоже на кулю, розтягнути в смужку і обернути навколо шампура барбекю (спіраллю).
Розмістити шампури з м'ясом на грилі, рівномірно полити Кофта яловичим жиром і підсмажувати протягом 3 хвилин з кожного боку. Коли м'ясо прожариться, акуратно видалити м'ясо з шампурів.