Рецепт Кофта фото

Кофта
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Африканська кухня , Східна кухня , Єгипетська кухня
М'ясо, Яловичина
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл
Гарячі страви

Рецепт приготування яловичого фаршу на грилі. Традиційна Єгипетська кухня. Блюдо найчастіше подається на виноградному з огірками та помідорами заправленими йогуртовим соусом.

Нагріти гриль (так само можна готувати на мангалі). Змішати всі інгредієнти разом. Сформувати з суміші щось схоже на кулю, розтягнути в смужку і обернути навколо шампура барбекю (спіраллю).

Розмістити шампури з м'ясом на грилі, рівномірно полити Кофта яловичим жиром і підсмажувати протягом 3 хвилин з кожного боку. Коли м'ясо прожариться, акуратно видалити м'ясо з шампурів.


  • Фарш із яловичини - 1 кілограм
  • Цибулина - 1 штука (дрібно нарізати)
  • Перець - 1/2 чайних ложки
  • Спеції для м'яса - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - - За смаком
Нагріти гриль (так само можна готувати на мангалі). Змішати всі інгредієнти разом. Сформувати з суміші щось схоже на кулю, розтягнути в смужку і обернути навколо шампура барбекю (спіраллю).

Розмістити шампури з м'ясом на грилі, рівномірно полити Кофта яловичим жиром і підсмажувати протягом 3 хвилин з кожного боку. Коли м'ясо прожариться, акуратно видалити м'ясо з шампурів.