Рецепт Kofe на арабській мові фото

Kofe на арабській мові
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Молочні продукти , Молоко
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , На сніданок
Напої , Кава
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 10 хв.

Традиційний арабський кави готують з кардамоном, іноді додають корицю і мускатний горіх. Для приготування вибираємо зерна арабіки і робимо великий помел. Напій виходить ароматним і смачним!

Опис приготування:

Іноді, разом з обсмаженими зернами додають зелену каву, який надає дуже специфічний смак і аромат. Бедуїни готують каву на розпеченому піску, кардамон і деякі інші спеції можуть використовувати повторно. Є рецепти приготування, де кава з прянощами варять близько 10 хвилин, потім, заливають в термос. Протягом дня напій змінює свій смак, стаючи більш пряним і насиченим.

  • Зерна арабіки - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1-2 чайних ложок
  • Кардамон - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Кориця мелена - 1 щіпка
Kofe на арабській мові - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти. Зерна арабіки повинні бути слабкою обсмаження.
Kofe на арабській мові - фото крок 2
Насипаємо цукор і розігріваємо.
Kofe на арабській мові - фото крок 3
Коли цукор придбав карамельний відтінок, додаємо свіжу воду і доводимо до кипіння.
Kofe на арабській мові - фото крок 4
У киплячу воду насипаємо мелену каву і корицю.
Kofe на арабській мові - фото крок 5
Коробочки кардамону розминаємо і додаємо до кави.
Kofe на арабській мові - фото крок 6
Ставимо на плиту і доводимо до кипіння. Як тільки кава підніметься, прибираємо його з вогню і чекаємо, поки осяде піна. Так повторюємо тричі. Тобто, кава тричі потрібно довести до кипіння.
Kofe на арабській мові - фото крок 7
Kofe на арабському готовий, подаємо гарячим з солодощами.

Схожі рецепти