Рецепт Kabachki на арабській мові фото

Kabachki на арабській мові
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На сніданок
Гарячі страви, Заготовки

На перший погляд може здатися, що це блюдо дуже дивне і не специфічне, але вже після першої дегустації ви зміните свою думку. У нашій країні це блюдо вже стало традиційним.

Дуже раджу приготувати кабачки по-арабськи в домашніх умовах, якщо ви дуже любите цей овоч і хотіли б поекспериментувати зі смаками. Дане блюдо я приправив мускатним горіхом, завдяки чому смак кабачком вийшов ще більш ароматним і пікантним.

  • Кабачки - 4 штуки
  • Жовток яєчний - 2 штуки
  • Сир - 100 грам
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Рослинне або оливкове масло - 60 грам
  • Сіль і перець - За смаком
  • Мигдальний горіх - 1 штука
  • Ізюм - 30 грам
  • Мал - 100 грам
  • Фарш - 200 грам
Kabachki на арабській мові - фото крок 1
1. Я спробувала це блюдо в одному кафе і можу сказати, що його смак перевернуло моє уявлення про арабської кухні. Отже, почати готувати кабачки по-арабськи в домашніх умовах потрібно з підготовки овочів. Я зазвичай користуюся спеціальним ножем, за допомогою якого виймаю серцевину.
Kabachki на арабській мові - фото крок 2
2. Коли нарізали все овочі готуємо соус: змішуємо молоко, жовтки і заздалегідь замочений ізюм. Я зазвичай вбиваю масу віночком.
Kabachki на арабській мові - фото крок 3
3. Потім слід начинити наші кабачки відвареним рисом з м'ясним фаршем (срима). За смаком поперчіть і посоліть.
Kabachki на арабській мові - фото крок 4
4. Ось такі вони виходять начинені. Тепер викладаємо в сотейник наші начинені кабачки, заливаємо збитою молочно-яєчною масою і ставимо на вогонь. Для 10 хвилин до готовності страви посипаємо сиром.
Kabachki на арабській мові - фото крок 5
5. Маленький секрет: присипте в кінці приготування наше блюдо тертим мускатним горіхом (на кінчику ножа). Ось побачите, як ця пряність посилить смак страви і зробить його ще більш пікантним.
Kabachki на арабській мові - фото крок 6
6. Ось такі гарні вони виходять. Перед подачею я зазвичай разреаю їх і поливаю зверху соусом.

Схожі рецепти