Кіноа з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ситне блюдо з багатою білком киноа з овочами стане прекрасним вечерею для всієї родини. Дуже добре в пост. Показую, як приготувати кіноа з овочами. Дивіться самі!
Кіноа з бобовими дуже багаті білками, але при цьому це і не дуже калорійні продукти. Вони добре поєднуються, особливо з овочами. При приготуванні киноа з овочами раджу додати саме в'ялених помідорів - аромат просто чудовий виходить. Але можете додати і просто ароматні спеції: прованські трави, наприклад.
- Лобода - 0, 5 склянки
- Квасоля - 0, 75 склянки
- Цибуля - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Черешок селери - 2 штуки
- В'ялені помідори - За смаком
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
Квасоля замочіть годин на 8 (а найкраще - на ніч), потім відваріть її до готовності.
Кіноа залийте окропом 1 до 2 і варіть хвилин 15. Готову кашу виделкою розпушите.
Кіноа залийте окропом 1 до 2 і варіть хвилин 15. Готову кашу виделкою розпушите.
Поки вариться киноа, ви можете обсмажити овочі: поріжте кубиками цибулю, натріть на тертці моркву, селера поріжте теж дрібними шматочками. Обсмажте в оливковій олії до золотистого кольору овочі.
Потім додайте до овочів готову квасолю і кіноа. Перемішайте і додайте ще порізані в'ялені помідори.
Всі розмішайте, посоліть і поперчіть за смаком, готуйте на середньому вогні ще хвилин 5.
Готове киноа з овочами може послужити прекрасним гарніром до легких м'ясних страв.
Смачного!