Кефтедес-котлети по-грецьки 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Яких тільки котлет я не зустрічала! Але ці мені особливо запам'яталися відпочинку в Греції. Це дуже пряні і дуже маленькі котлети на один укус. Заходьте і дивіться, як їх приготувати.
Для приготування цих маленьких котлеток береться змішаний фарш (з яловичини і свинини). Також в фарш додається цибуля, зелень, яйця, хліб, замочений в молоці, яблуко, мелена кориця і сушена м'ята. Потім формуються невеликі кульки і обсмажуються в маслі. Незважаючи на цю "гримучу" суміш інгредієнтів, котлетки виходять дуже смачні і ароматні.
- Фарш - 700 грам
 - Білий хліб - 150 грам
 - Молоко - 120 мілілітрів
 - Яблуко - 1 штука
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Струшуючи sushenaya - 0, 5 чайних ложки
 - Кориця мелена - 0, 5 чайних ложки
 - Куряче яйце - 2 штуки
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 - Зелень - 4 штуки
 - Олія соняшникова - 100 мілілітрів
 

1. Хліб замочіть в молоці хвилин на 15.

2. Підготуйте інгредієнти для фаршу.

3. Пропустіть все через м'ясорубку разом з віджатим хлібом. Додати сіль, поперчіть, додайте яйця, корицю і сушену м'яту. Добре перемішайте.

4. Сформуйте невеликі кульки і обсмажте в олії до готовності.

5. Смачного!