Кефтедес-котлети по-грецьки
(покроковий рецепт з фото)
Яких тільки котлет я не зустрічала! Але ці мені особливо запам'яталися відпочинку в Греції. Це дуже пряні і дуже маленькі котлети на один укус. Заходьте і дивіться, як їх приготувати.
Для приготування цих маленьких котлеток береться змішаний фарш (з яловичини і свинини). Також в фарш додається цибуля, зелень, яйця, хліб, замочений в молоці, яблуко, мелена кориця і сушена м'ята. Потім формуються невеликі кульки і обсмажуються в маслі. Незважаючи на цю "гримучу" суміш інгредієнтів, котлетки виходять дуже смачні і ароматні.
- Фарш - 700 грам
- Білий хліб - 150 грам
- Молоко - 120 мілілітрів
- Яблуко - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Струшуючи sushenaya - 0, 5 чайних ложки
- Кориця мелена - 0, 5 чайних ложки
- Куряче яйце - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - 4 штуки
- Олія соняшникова - 100 мілілітрів
1. Хліб замочіть в молоці хвилин на 15.
2. Підготуйте інгредієнти для фаршу.
3. Пропустіть все через м'ясорубку разом з віджатим хлібом. Додати сіль, поперчіть, додайте яйця, корицю і сушену м'яту. Добре перемішайте.
4. Сформуйте невеликі кульки і обсмажте в олії до готовності.
5. Смачного!