Рецепт Кефтедес-котлети по-грецьки фото

Кефтедес-котлети по-грецьки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
М'ясо, Фарш
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Яких тільки котлет я не зустрічала! Але ці мені особливо запам'яталися відпочинку в Греції. Це дуже пряні і дуже маленькі котлети на один укус. Заходьте і дивіться, як їх приготувати.

Для приготування цих маленьких котлеток береться змішаний фарш (з яловичини і свинини). Також в фарш додається цибуля, зелень, яйця, хліб, замочений в молоці, яблуко, мелена кориця і сушена м'ята. Потім формуються невеликі кульки і обсмажуються в маслі. Незважаючи на цю "гримучу" суміш інгредієнтів, котлетки виходять дуже смачні і ароматні.

  • Фарш - 700 грам
  • Білий хліб - 150 грам
  • Молоко - 120 мілілітрів
  • Яблуко - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Струшуючи sushenaya - 0, 5 чайних ложки
  • Кориця мелена - 0, 5 чайних ложки
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Зелень - 4 штуки
  • Олія соняшникова - 100 мілілітрів
кефтедес-котлети по-грецьки - фото крок 1
1. Хліб замочіть в молоці хвилин на 15.
кефтедес-котлети по-грецьки - фото крок 2
2. Підготуйте інгредієнти для фаршу.
кефтедес-котлети по-грецьки - фото крок 3
3. Пропустіть все через м'ясорубку разом з віджатим хлібом. Додати сіль, поперчіть, додайте яйця, корицю і сушену м'яту. Добре перемішайте.
кефтедес-котлети по-грецьки - фото крок 4
4. Сформуйте невеликі кульки і обсмажте в олії до готовності.
кефтедес-котлети по-грецьки - фото крок 5
5. Смачного!

Схожі рецепти