Рецепт Кефтедес фото

Кефтедес
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Кефтедес - це грецьке блюдо. Воно являє собою невеликі котлетки, які обсмажуються в маслі. Вони виходять дуже соковитими, а також незвичайними, так як до складу фаршу входить яблуко.

Якщо ви хочете урізноманітнити таке звичне блюдо, як котлети, то спробуйте приготувати їх за грецьким рецептом. Європейці додають в них м'яту і яблуко. Ці інгредієнти відтіняють смак м'яса і робить блюдо соковитим. Щоб дізнатися, як приготувати Кефтедес, прочитайте цей рецепт.

  • Свинина - 350 грам
  • Яловичина - 350 грам
  • Білий хліб - 200 грам
  • Молоко - 125 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки
  • Петрушка - 1 пучок
  • Яблуко - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Струшуючи sushenaya - 1/2 чайних ложки
  • Сіль, перець, масло рослинне - За смаком
  • Цвітна капуста - 1 штука (гарнір)
  • Помідори - 10 штук (гарнір)
  • Яйце - 1 штука (гарнір)
  • Кунжут, панірувальні сухарі, петрушка, сіль, перець, рослинна олія - За смаком (гарнір)
кефтедес - фото крок 1
Білих хліб наріжте або поламайте на шматочки, покладіть в піалку і залийте молоком. Потім очистіть яблуко від шкірки і видаліть серцевину. Натріть його на тертці. Очистіть цибулю, наріжте його кубиками. Петрушку дрібно порубати ножем.
кефтедес - фото крок 2
М'ясо промийте, зачистите і обсушити. Потім перейдіть через м'ясорубку або перетворите в фарш в блендері. Змішайте його з яблуком, петрушкою, цибулею і хлібом.
кефтедес - фото крок 3
Приправити сіллю і фаршу poperčite, вбийте в нього сирі курячі яйця. Потім все ретельно перемішайте і відбийте фарш про миску.
кефтедес - фото крок 4
З отримав фаршу сформуйте котлетки, які повинні бути такого ж розміру, як невеликі помідори.
кефтедес - фото крок 5
У сковороді розігрійте олію. Обсмажте на ньому котлетки з обох боків до рум'яної скоринки, потім накрийте сковороду кришкою і тушкуйте котлети десять хвилин.
кефтедес - фото крок 6
Для гарніру обсмажте на сковороді помідори. Відваріть в підсоленій воді капусту, розберіть її на суцвіття. Умочуйте їх у збите яйце, панірувальні сухарі і кунжут. Підсмажте капусту на олії і подавайте гарнір разом з котлетками.

Схожі рецепти