Рецепт Катані, запечена в духовці фото

Катані, запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Катані, запечена в духовці, є повноцінним обідом, яким ви зможете нагодувати всю вашу сім'ю. Ця страва виходить дуже смачним і ситним, а риба зберігає всі свої цінні речовини.

Опис приготування:

Існує велика кількість рецептів приготування кети, але саме цей, про який я хочу сьогодні вам розповісти, на мій погляд, займає перше місце в рейтингу кращих рецептів з кети Кета, запечена в духовці, зберігає всі свої корисні речовини, а аромат, який виходить від цієї страви, просто манить. За цим рецептом ви зможете приготувати ситний обід, або святкову вечерю, який порадує всіх ваших гостей. Раджу спробувати. Нижче ви зможете побачити повний рецепт кети, запеченої в духовці.

  • Катані - 250 грам (філе)
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Зелень свіжа - За смаком
катані, запечена в духовці - фото крок 1
Найпростіший рецепт, класика жанру. Нічого зайвого. Починаємо з маринаду: змішуємо лимонний сік, оливкова олія, сіль, перець, спеції і трохи свіжої зелені.
катані, запечена в духовці - фото крок 2
Отримані маринадом обмазуємо шматочок кети. Ми залишаємо при кімнатній температурі на 10 хвилин, щоб кета замаринувалася. Потім ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів, і запікаємо 10-15 хвилин (точний час залежить від величини шматка кети).
катані, запечена в духовці - фото крок 3
Дістаємо з духовки і подаємо до столу. Катані, запечена в духовці, готова. Смачного.

Схожі рецепти