Картопляний соус
(покроковий рецепт з фото)
Не втомлююся дивуватися грецької кухні. Ще 2 роки тому, крім грецького салату, я нічого більше не вміла робити, а зараз все зовсім по-іншому. Ось один з нових рецептів!
Запишіть, як приготувати картопляний соус. Він підійде для рибних гарячих страв, а також для теплих овочів, наприклад, на грилі або на пару, м'яса, курки. Вам обов'язково знадобиться блендер, інакше піде багато часу для подрібнення продуктів. Можна спробувати додати до складу трохи волоських горіхів.
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Картопля - 3 штуки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Картопля промийте та відваріть до готовності.
У блендері подрібніть часник разом з олією.
Потім до маси додайте очищену картоплю, сік лимона, перець і сіль. Все збийте.
Готовий соус залиште на годину в холодильнику. Потім приступайте до дегустації!