Рецепт Картопляний салат на гарнір фото

Картопляний салат на гарнір
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
Овочі , Картопля , Яйця
Дієтичне харчування , Пісні страви
На вечерю
Салати
Кількість порцій: 16
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Картопля на гарнір - це чудово. Її можна запекти, зварити і багато ще чого. А як вам картопляний салат на гарнір? Чудова ідея, блюдо виходить ситним, смачним і простим в приготуванні.

Опис приготування:

Картопля - універсальний продукт, чого можна тільки не придумати з цього ситного овоча! Сьогодні пропоную рецепт, як приготувати картопляний салат на гарнір. Блюдо дуже просте, в ньому відмінно поєднуються усіма нами улюблені продукти: картопля, солоні огірочки, яйця. Все це заправте майонезом з гірчицею. Солодкий перець в салаті додасть соковитості, так що він буде теж доречний. Такий салат можна їсти самостійно, він такий ситний і поживний, що до нього можна додати хіба що пару шматочків оселедця. Салат можна готувати і взимку, і влітку, продукти доступні в будь-який час року. Смачного!

  • Картопля - 2 кілограма
  • Цибуля - 1 штука
  • Солодкий перець - 1 штука (зелений)
  • Солоний огірок - 3 штуки
  • Яйця - 4 штуки
  • Майонез - 200 грам
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 1/4 чайних ложки
  • Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
картопляний салат на гарнір - фото крок 1
Kartoshku чистий, поріжте дрібними кубиками і відваріть.
картопляний салат на гарнір - фото крок 2
Яйця відварити і наріжте дрібними кубиками.
картопляний салат на гарнір - фото крок 3
Цибуля почистіть і наріжте дрібними кубиками.
картопляний салат на гарнір - фото крок 4
Перець порізати дрібними кубиками і з'єднайте з усіма іншими інгредієнтами.
картопляний салат на гарнір - фото крок 5
Додайте дрібно нарізані солоні огірочки.
картопляний салат на гарнір - фото крок 6
Добре все перемішайте. Додайте цукор, сіль і poperčite, заправте майонезом і гірчицею.
картопляний салат на гарнір - фото крок 7
Добре все перемішайте, дайте салату трохи настоятися. Подавайте до столу, посипавши паприкою.

Схожі рецепти