Картопляний салат на гарнір
(покроковий рецепт з фото)
Картопля на гарнір - це чудово. Її можна запекти, зварити і багато ще чого. А як вам картопляний салат на гарнір? Чудова ідея, блюдо виходить ситним, смачним і простим в приготуванні.
Картопля - універсальний продукт, чого можна тільки не придумати з цього ситного овоча! Сьогодні пропоную рецепт, як приготувати картопляний салат на гарнір. Блюдо дуже просте, в ньому відмінно поєднуються усіма нами улюблені продукти: картопля, солоні огірочки, яйця. Все це заправте майонезом з гірчицею. Солодкий перець в салаті додасть соковитості, так що він буде теж доречний. Такий салат можна їсти самостійно, він такий ситний і поживний, що до нього можна додати хіба що пару шматочків оселедця. Салат можна готувати і взимку, і влітку, продукти доступні в будь-який час року. Смачного!
- Картопля - 2 кілограма
- Цибуля - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука (зелений)
- Солоний огірок - 3 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Майонез - 200 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 1/4 чайних ложки
- Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка

Kartoshku чистий, поріжте дрібними кубиками і відваріть.

Яйця відварити і наріжте дрібними кубиками.

Цибуля почистіть і наріжте дрібними кубиками.

Перець порізати дрібними кубиками і з'єднайте з усіма іншими інгредієнтами.

Додайте дрібно нарізані солоні огірочки.

Добре все перемішайте. Додайте цукор, сіль і poperčite, заправте майонезом і гірчицею.

Добре все перемішайте, дайте салату трохи настоятися. Подавайте до столу, посипавши паприкою.