Картопля з чилі
(покроковий рецепт з фото)
Любіть гостреньке? Якщо відповідь позитивна, обов'язково варто спробувати
Цей нескладний і пікантний варіант смаженої картоплі в азіатському стилі. Однозначно рекомендую повторити рецепт!
Хочу запропонувати вам класну ідею, як приготувати картоплю з чилі і овочами. Безсумнівний плюс рецепта в тому, що гостроту можна регулювати, виходячи з ваших смакових уподобань. Перед смаженням можете використовувати як паприку, так і мелений чилі, наприклад. Таку картоплю можна подавати до столу не тільки як гарнір, але і самостійно.
- Картопля - 3 штуки
- Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Сіль і паприка - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження у фритюрі)
- Часник - 2-5 зубчиків
- Цибулина - 1 штука
- Чилі - 1 штука
- Солодкий перець - 1-2 штук
- Соєвий соус - 1.5 Ст. Ложки
- Гострий соус - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 1/2 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком

1. Картопля очистіть, наріжте шматочками і замочити в холодній воді хвилин на 15.

2. Після як слід обсушити. Додати сіль, додати перець або перець чилі, сіль за смаком, крохмаль. Перемішайте.

3. Викладіть на сковороду з великою кількістю масла і смажте до рум'яної скоринки.

4. Акуратно дістаньте шумівкою.

5. На окремій сковороді з невеликою кількістю масла обсмажте часник, чилі, цибуля.

6. Додайте солодкий перець.

7. Коли овочі трохи обсмажити, додайте гострий і соєвий соус, оцет, трішки солі, млоїте ще пару хвилин.

8. Викладіть картоплю на сковороду.

9. Перемішайте і потримайте на вогні буквально хвилинку, щоб картопля просочилася смаками і ароматами. В кінці додайте подрібнену зелень і подавайте до столу. Смачного!