Рецепт Картопля з чилі фото

Картопля з чилі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарніри , Гостре
Кількість порцій: 2
Час приготування: 45 хв.

Любіть гостреньке? Якщо відповідь позитивна, обов'язково варто спробувати

Цей нескладний і пікантний варіант смаженої картоплі в азіатському стилі. Однозначно рекомендую повторити рецепт!

Опис приготування:

Хочу запропонувати вам класну ідею, як приготувати картоплю з чилі і овочами. Безсумнівний плюс рецепта в тому, що гостроту можна регулювати, виходячи з ваших смакових уподобань. Перед смаженням можете використовувати як паприку, так і мелений чилі, наприклад. Таку картоплю можна подавати до столу не тільки як гарнір, але і самостійно.

  • Картопля - 3 штуки
  • Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і паприка - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження у фритюрі)
  • Часник - 2-5 зубчиків
  • Цибулина - 1 штука
  • Чилі - 1 штука
  • Солодкий перець - 1-2 штук
  • Соєвий соус - 1.5 Ст. Ложки
  • Гострий соус - 1 Ст. Ложка
  • Оцет - 1/2 Ст. Ложки
  • Зелень - За смаком
картопля з чилі - фото крок 1
1. Картопля очистіть, наріжте шматочками і замочити в холодній воді хвилин на 15.
картопля з чилі - фото крок 2
2. Після як слід обсушити. Додати сіль, додати перець або перець чилі, сіль за смаком, крохмаль. Перемішайте.
картопля з чилі - фото крок 3
3. Викладіть на сковороду з великою кількістю масла і смажте до рум'яної скоринки.
картопля з чилі - фото крок 4
4. Акуратно дістаньте шумівкою.
картопля з чилі - фото крок 5
5. На окремій сковороді з невеликою кількістю масла обсмажте часник, чилі, цибуля.
картопля з чилі - фото крок 6
6. Додайте солодкий перець.
картопля з чилі - фото крок 7
7. Коли овочі трохи обсмажити, додайте гострий і соєвий соус, оцет, трішки солі, млоїте ще пару хвилин.
картопля з чилі - фото крок 8
8. Викладіть картоплю на сковороду.
картопля з чилі - фото крок 9
9. Перемішайте і потримайте на вогні буквально хвилинку, щоб картопля просочилася смаками і ароматами. В кінці додайте подрібнену зелень і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти