Картопля з часником і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Якщо Вам набридла звичайна варена картопля як гарнір до багатьох страв, раджу поразнообразіть меню картоплею з часником і сиром, запеченої в духовці. Виходить дуже смачно, просто і незвично.
Картопля з часником і сиром - це відмінний гарнір, який підійде практично до будь-якої страви.
Існує чимала кількість рецептів приготування картоплі з часником і сиром. Пропоную Вашій увазі рецепт, який сподобався мені найбільше. Даний спосіб приготування займе у Вас порівняно небагато часу і не забере багато сил. Таке блюдо не соромно подати і на святковий стіл, навіть як самостійну страву!
- Картопля - 1 кілограм
- Сир - 150 грам
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Часник - 3-4 зубчиків
- Сіль - . За смаком
- Перець - . За смаком
- Зелень - . За смаком

1. Картопля поріжте кубиками середньої величини.

2. Відваріть в солоній воді до готовності. Слідкуйте, щоб картопля не розварилася і не став зовсім м'яким.

3. Поки картопля вариться, видавіть часник в майонез і добре перемішайте.

4. Натріть сир.

5. Готову картоплю викладіть у форму для запікання. Полийте майонезом і перемішайте.

6. Посипте картоплю в майонезі зеленню і сиром.

7. Запікайте в духовці при температурі 200 ° C приблизно 15 хв.

8. Смачного!