Картопля з часником на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний і звичний гарнір, смак якого всім знаком - смажену картоплю, підсмажений і апетитний! Готувати його дуже легко, до того ж, він зберігає свою форму.
Напевно, це найпростіше блюдо, яке можна приготувати. Але в нашій родині дуже люблять смажену картоплю. Аромат смаженої картоплі, часнику і петрушки не залишить вас байдужими. Любителям картоплі присвячується!
- Картопля - 4 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Петрушка - 2 пучка
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. У каструлю складіть вимитий чистий картопля, покрийте його трохи водою, додайте олію, подрібнений часник і петрушку.
2. Доведіть картопля до кипіння на середньому вогні. І варіть його 10-12 хвилин під закритою кришкою.
3. Як тільки википить вода, відкрийте кришку каструлі і підсмажте в тій же каструлі картопля 3-5 хвилин.
4. Готову картоплю приправте сіллю і перцем за смаком і подавайте до столу.