Кабачки в клярі на сковороді з часником
(покроковий рецепт з фото)
Напевно, кожен з нас з дитинства пам'ятає смак кабачків, смажених в борошні на сковороді. Це дійсно смак літа! Я пропоную урізноманітнити рецепт і обсмажити кабачки в ніжному клярі.
Для приготування кабачків в клярі підійдуть не тільки наймолодші і маленькі кабачки, в яких ще немає насіння. Можете брати будь-які, навіть найбільші, єдине, вони повинні бути м'якими і легко різатися. Насіння з кабачків легко виймаються, і залишається найсмачніша частина, яку ми і будемо готувати. Кабачки в клярі з часником можна готувати двома способами: додавати часник безпосередньо в кляр або ж додавати в соус. Я використовую другий варіант, оскільки в моїй сім'ї не все вживають часник. Скажу відверто, на смак це майже не впливає. Отже, перед вами рецепт, як приготувати кабачки в клярі на сковороді з часником, давайте вже приступати до готування!
- Кабачки - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 200 мілілітрів
- Борошно - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Часник - 3 зубчики
- Майонез - 50 грам