Рецепт Кабачки в клярі з часником фото

Кабачки в клярі з часником
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Часник , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Страви в клярі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Смажені кабачки в клярі відмінно поєднуються з майонезним соусом з часником. Готуються вони швидко і можуть стати відмінною закускою. У вас вийдуть кабачки з хрусткою скоринкою під пікантним соусом.

Опис приготування:

Для приготування кабачків в клярі можна приготувати традиційний або"м'який" кляр з яйця, п'яти столових ложок борошна і склянки молока. В такому випадку вийдуть свого роду"пиріжки" . А можна обсмажити кабачки в сухарях, "на сухий & Quot; , попередньо вмочивши їх в борошні з яйцем.

Мій рецепт розрахований на"сухий" кляр - з панірувальними сухарями. Нарізати кабачки також можна по-різному. Я пропоную відійти від традиційної круглої форми і нарізати кабачок брусочками. Запікати брусочки можна на сковороді або в духовці. З метою економії часу запікати буду на сковороді.

Отже, як приготувати кабачки в клярі з часником?

1. Кабачок промийте, очистіть від шкірки і наріжте брусочками.

2. Яйце змішайте в мисочці з борошном, сіллю і перцем. Можете збити віночком. В окрему тарілку викладіть сухарі.

3. Розігрійте сковороду з рослинним маслом. Кабачкові брусочки умочіть в кляр, потім в сухарі і викладіть на добре Прогрівшись масло. Обсмажте з усіх боків.

4. Підготуйте соус з часником. Для цього викладіть в мисочку майонез, видавіть в нього пропущений через землянку часник. Кріп і / або петрушку промийте, просушіть, дрібно нарубати. Змішайте з майонезом і часником.

5. Обсмажені в клярі кабачки викладіть на тарілку, в центр тарілки поставте соусницю або мисочку з часниковим соусом. Соусниця повинна бути широкою, щоб зручно було кабачки в ній вмочати.

Кабачки в клярі з часником готові!

Смачного!

  • Кабачок - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Панірувальні сухарі - 3-4 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
  • Майонез - 100 грам
  • Зелень уропа або петрушки - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
Для приготування кабачків в клярі можна приготувати традиційний або"м'який" кляр з яйця, п'яти столових ложок борошна і склянки молока. В такому випадку вийдуть свого роду"пиріжки" . А можна обсмажити кабачки в сухарях, "на сухий & Quot; , попередньо вмочивши їх в борошні з яйцем.

Мій рецепт розрахований на"сухий" кляр - з панірувальними сухарями. Нарізати кабачки також можна по-різному. Я пропоную відійти від традиційної круглої форми і нарізати кабачок брусочками. Запікати брусочки можна на сковороді або в духовці. З метою економії часу запікати буду на сковороді.

Отже, як приготувати кабачки в клярі з часником?

1. Кабачок промийте, очистіть від шкірки і наріжте брусочками.

2. Яйце змішайте в мисочці з борошном, сіллю і перцем. Можете збити віночком. В окрему тарілку викладіть сухарі.

3. Розігрійте сковороду з рослинним маслом. Кабачкові брусочки умочіть в кляр, потім в сухарі і викладіть на добре Прогрівшись масло. Обсмажте з усіх боків.

4. Підготуйте соус з часником. Для цього викладіть в мисочку майонез, видавіть в нього пропущений через землянку часник. Кріп і / або петрушку промийте, просушіть, дрібно нарубати. Змішайте з майонезом і часником.

5. Обсмажені в клярі кабачки викладіть на тарілку, в центр тарілки поставте соусницю або мисочку з часниковим соусом. Соусниця повинна бути широкою, щоб зручно було кабачки в ній вмочати.

Кабачки в клярі з часником готові!

Смачного!

Схожі рецепти