Сухарики з часником на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 5 хв.
Ароматні хрусткі брусочки з житнього хліба - не тільки прекрасна закуска до пива, але і відмінне доповнення до першого гарячого. Для пікантності при смаженні хліба додамо трохи часничку. Пригощайтеся!
Опис приготування:
Для посилення аромату брусочки хліба після обсмажування можна додатково змастити свіжим подрібненим часником. Таку закуску можна приготувати за лічені хвилини і заздалегідь, так як смажений хліб можна зберігати кілька годин. Ось рецепт, як легко приготувати часникові сухарики на сковороді.
- Хліб - 250 грам (пшенично-житній)
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Хліб наріжте на скибочки, ображати в нього скоринки. Наріжте брусочками. Часник очистіть.
На сковороді нагрійте оливкову олію. Додайте подрібнений часник і брусочки хліба. Обсмажте до рум'яної скоринки.
Смачного!