Рецепт Сухарики з часником на сковороді фото

Сухарики з часником на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Дріжджове тісто
Пісні страви
На швидку руку
Гостре
Кількість порцій: 2
Час приготування: 5 хв.

Ароматні хрусткі брусочки з житнього хліба - не тільки прекрасна закуска до пива, але і відмінне доповнення до першого гарячого. Для пікантності при смаженні хліба додамо трохи часничку. Пригощайтеся!

Опис приготування:

Для посилення аромату брусочки хліба після обсмажування можна додатково змастити свіжим подрібненим часником. Таку закуску можна приготувати за лічені хвилини і заздалегідь, так як смажений хліб можна зберігати кілька годин. Ось рецепт, як легко приготувати часникові сухарики на сковороді.

  • Хліб - 250 грам (пшенично-житній)
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
сухарики з часником на сковороді - фото крок 1
Хліб наріжте на скибочки, ображати в нього скоринки. Наріжте брусочками. Часник очистіть.
сухарики з часником на сковороді - фото крок 2
На сковороді нагрійте оливкову олію. Додайте подрібнений часник і брусочки хліба. Обсмажте до рум'яної скоринки.
сухарики з часником на сковороді - фото крок 3
Смачного!

Схожі рецепти