Рецепт Сухарики з часником на сковороді фото

Сухарики з часником на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Дріжджове тісто
Пісні страви
На швидку руку
Гостре

Ароматні хрусткі брусочки з житнього хліба - не тільки прекрасна закуска до пива, але і відмінне доповнення до першого гарячого. Для пікантності при смаженні хліба додамо трохи часничку. Пригощайтеся!

Для посилення аромату брусочки хліба після обсмажування можна додатково змастити свіжим подрібненим часником. Таку закуску можна приготувати за лічені хвилини і заздалегідь, так як смажений хліб можна зберігати кілька годин. Ось рецепт, як легко приготувати часникові сухарики на сковороді.

  • Хліб - 250 грам (пшенично-житній)
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
сухарики з часником на сковороді - фото крок 1
Хліб наріжте на скибочки, ображати в нього скоринки. Наріжте брусочками. Часник очистіть.
сухарики з часником на сковороді - фото крок 2
На сковороді нагрійте оливкову олію. Додайте подрібнений часник і брусочки хліба. Обсмажте до рум'яної скоринки.
сухарики з часником на сковороді - фото крок 3
Смачного!

Схожі рецепти