Сухарики з часником на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Ароматні хрусткі брусочки з житнього хліба - не тільки прекрасна закуска до пива, але і відмінне доповнення до першого гарячого. Для пікантності при смаженні хліба додамо трохи часничку. Пригощайтеся!
Для посилення аромату брусочки хліба після обсмажування можна додатково змастити свіжим подрібненим часником. Таку закуску можна приготувати за лічені хвилини і заздалегідь, так як смажений хліб можна зберігати кілька годин. Ось рецепт, як легко приготувати часникові сухарики на сковороді.
- Хліб - 250 грам (пшенично-житній)
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Хліб наріжте на скибочки, ображати в нього скоринки. Наріжте брусочками. Часник очистіть.
На сковороді нагрійте оливкову олію. Додайте подрібнений часник і брусочки хліба. Обсмажте до рум'яної скоринки.
Смачного!