Сухарики з часником до пива
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні магазинний асортимент просто вражає своєю різноманітністю продуктів до пива - рибка, горішки, кальмари… Але найулюбленішою закускою були і залишаються сухарики.
Хочу поділитися відмінним і швидким рецептом приготування сухариків до пива. Вони мають яскравий смак і аромат. Підійдуть не тільки для пива, але і для багатьох інших цілей - їх можна подавати з супом, борщом, використовувати для салатів. При сушінні зверніть увагу, що сухарики краще пересушити, ніж залишити всередині м'якими.
- Житній хліб - 1 штука
- Часник сушений - За смаком
- Сіль екстра - За смаком
- Масло оливкове - 30 мілілітрів
1
Зріжте гострим ножем корочку хліба.
2
Хліб поріжте скибочками.
3
З скибочок зробіть кубики або будь-яку іншу форму, яка вам подобається.
4
Перекладіть порізану хліб у велику миску, посоліть і посипте часником. Перемішуйте.
5
На деко вилийте рослинне масло і розподіліть сухарики. Добре перемішайте.
6
Розігрійте духовку до 150 градусів і сушіть хліб близько 40 хвилин, помішуючи кожні 5-7 хвилин.
7
Остудіть і подавайте до столу.
8
Смачного!