Сухарики до пива
(покроковий рецепт з фото)
Навіщо купувати снеки в якості закуски, якщо можна легко і просто зробити самостійно апетитні і пікантні сухарики з різними смаками? натурально, завжди смачно і зовсім нескладно!
Хочу поскаржитися вам взяти на замітку дуже простий і досить швидкий спосіб, як приготувати сухарики до пива. В даному випадку вони часникові, але при бажанні ви можете використовувати абсолютно будь-які спеції, які вам до душі. Такі сухарики можна зробити всього за якихось 15 хвилин, так що це відмінний варіант на швидку руку.
- Baton або хліб - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Сушені трави - За смаком
- Часник - 2-3 зубчиків
- Перець - 1 щіпка
- Оливкова олія - 2-3 чайних ложок
1. Зручніше за все використовувати хліб, якому вже 2-3 дня. Він менше кришиться, і його краще нарізати однаковими кубиками.
2. У глибоку миску викладіть хліб, посоліть і поперчіть за смаком. Додайте для аромату сушені трави. Пропустіть через прес очищений часник, викладіть його в мисочку. Полийте оливковою олією і перемішайте як слід.
3. А далі все дуже просто: надішліть сухарики в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин. Щоб вони рівномірно подрумянились, перемішайте їх акуратно 2-3 рази в процесі. Готові сухарики трохи остудіть і відразу подавайте до столу з пивом.