Рецепт Гірчичні сухарики фото

Гірчичні сухарики
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Сухарики - ласощі, знайоме з дитинства, "ванільні" , "гірчичні" , "московські" , сортів - безліч. Виявляється, їх легко приготувати в домашніх умовах, пропоную рецепт гірчичного сухариків.

Опис приготування:

Готуйте гірчичні сухарики, коли у вас є вільний час, так як процес приготування простий, але відносно тривалий. Дивіться покрокові рекомендації і готуйте із задоволенням!

  • Борошно - 300 грам
  • Дріжджі - 1, 5 чайних ложки (сухі, швидкодіючі)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 70 грам (тростинний, коричневий)
  • Масло гірчичне - 60 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука(0, 5 яйця - в тісто, 0, 5 яйця - для змазування перед випічкою)
  • Вода - 150 мілілітрів
гірчичні сухарики - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування гірчичного сухариків.
гірчичні сухарики - фото крок 2
У миску влийте 100 мл. Води, всипте дріжджі.
гірчичні сухарики - фото крок 3
Додайте половину борошна від норми, замісіть опару, поставте її в тепле місце на 1 час.
гірчичні сухарики - фото крок 4
Через годину всипте до опари цукор, влийте гірчичне масло, додайте сіль.
гірчичні сухарики - фото крок 5
Просійте борошно, що залишилося.
гірчичні сухарики - фото крок 6
Стільком людям яйце і влийте в тісто половину яйця.
гірчичні сухарики - фото крок 7
Замісити тісто і поставте в тепле місце на півтори-дві години на расстойку, в процесі вистоювання зробіть одну-дві обминання.
гірчичні сухарики - фото крок 8
Готове тісто розділити на дві-три частини. Розкачайте в формі ковбаски, змастіть яйцем.
гірчичні сухарики - фото крок 9
Випікайте в духовці при температурі 200 градусів протягом 15 хвилин.
гірчичні сухарики - фото крок 10
Розріжте на скибочки товщиною приблизно 1 см. Розкладіть на лист для випічки і підсушіть в духовці при температурі 160 градусів 20-25 хвилин.
гірчичні сухарики - фото крок 11
Зніміть з листа готові сухарики, наливайте чай і кличте всіх до столу. Смачних і ароматних сухариків вийшло багато, вистачить на всіх!

Схожі рецепти