Часникові сухарики
(покроковий рецепт з фото)
Хрусткі часникові сухарики - краще доповнення до перших страв і чудова закуска до пива. Чудово підходять і для салатів.
Ви не знаєте, як приготувати часникові сухарики без великої кількості масла? Я поділюся з вами рецептів приготування смачних часниковий сухариків, який дуже популярний в моїй родині. Часникові сухарики, приготовані в домашніх умовах, не містять ні шкідливих добавок, ні барвників. А готуються дуже просто:
1. Для сухариків краще брати злегка зачерствілий хліб - він не буде сильно кришиться при нарізці. Отже - нарізаємо хліб так, як вам необхідно в даний момент.
2. Включаємо духовку, щоб вона нагрілася до 200 градусів і займемося приправою.
3. Чистимо часник і тиснемо його через прес.
4. Змішуємо часник і рослинне масло. Можна додати сухих трав - кропу, базиліка або будь-яких інших. Добре розмішуємо цю суміш.
5. Поливаємо ароматним маслом хліб, намагаючись, щоб дісталося кожному шматочку:) Струшуємо хлібні шматочки, щоб максимально можливо перемішати .
6. Викладаємо рівним шаром шматочки хліба на деко і відправляємо в духовку. Стежимо за сушінням і перемішуємо при необхідності.
Мої домашні люблять, щоб сухарики були засмаженою зверху і злегка м'які всередині. Тому я роблю сухарики з вентилятором. Пробуйте і шукайте варіант, прийнятний для себе!
- Хліб - 300 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Для сухариків краще брати злегка зачерствілий хліб - він не буде сильно кришиться при нарізці. Отже - нарізаємо хліб так, як вам необхідно в даний момент.
2. Включаємо духовку, щоб вона нагрілася до 200 градусів і займемося приправою.
3. Чистимо часник і тиснемо його через прес.
4. Змішуємо часник і рослинне масло. Можна додати сухих трав - кропу, базиліка або будь-яких інших. Добре розмішуємо цю суміш.
5. Поливаємо ароматним маслом хліб, намагаючись, щоб дісталося кожному шматочку:) Струшуємо хлібні шматочки, щоб максимально можливо перемішати .
6. Викладаємо рівним шаром шматочки хліба на деко і відправляємо в духовку. Стежимо за сушінням і перемішуємо при необхідності.
Мої домашні люблять, щоб сухарики були засмаженою зверху і злегка м'які всередині. Тому я роблю сухарики з вентилятором. Пробуйте і шукайте варіант, прийнятний для себе!