Часникові бургери з індичкою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування ситного і смачного бургера з дієтичного м'яса індички.
Американці просто не зможуть жити без бургерів всіх видів. Сьогодні традиційна кухня США відкриє для вас ще одну таємницю - рецепт приготування бургера з індичкою, який стане найкращим частуванням на пікніку, на перерві або в поході. З усіх видів м'яса індичка підходить все членам вашої родини, оскільки є дієтичним продуктом.
- Фаршу з індички - 500 грам
- Домашнього майонезу - 30 грам
- Яйце - 1 штука
- Часнику - 3 зубчики
- Гострого соусу - 1/4 склянки
- Сіль і перець - - За смаком
1. Розігрійте духовку, встановивши решітку посередині, або гриль на вулиці, і злегка змастіть грати рослинним маслом.
2. М'ясо індички перекрутити на фарш або ж візьміть готовий фарш в магазині.
3. Змішайте фарш, домашній майонез, соус, сіль і перець і товчений часник в мисці, поки суміш не стане однорідною.
4. Розділи 4 рівних частини і сформуйте бургери.
5. Готуйте на грилі не менше 5 хвилин, поки бургер НЕ прожариться як слід. Помістіть готові котлетки в булочку. Прикрасьте зеленню, помідором або шматочком солоного огірка.