Хрусткі сухарики
(покроковий рецепт з фото)
Домашні сухарики можна використовувати для приготування салатів, для подачі супу або є просто так, наприклад, з пивом. Тим, хто не знає або забув, розповім, як приготувати хрусткі сухарики.
Можете зробити сухарики з білого хліба, чорного або житнього. Нема чого купувати готові в магазині, якщо їх так просто зробити самостійно. Скористайтеся мікрохвильовою піччю або духовкою. Готові сухарики можете зберігати, накривши його рушником. Використовуйте їх за потребою чи бажанням.
- Хліб - 8 скибочок
- Часниковий порошок - 0, 5 Ст. Ложки
- Італійські приправи - 0, 5 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Наріжте хліб кубиками, бажано, щоб хліб був одноденний.
2. Нагрейте духовку до 170 градусів, викладіть кубики хліба на деко, застелений пергаментним папером, розпорошите рослинне масло на хліб.
3. Посипте хліб травами і приправами.
4. Поставте деко в духовку на 15 хвилин по отримання золотистого кольору. Дістаньте сухарики, остудіть і подавайте до столу.