Рецепт Хрусткі сухарики фото

Хрусткі сухарики
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Сухарики
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

Домашні сухарики можна використовувати для приготування салатів, для подачі супу або є просто так, наприклад, з пивом. Тим, хто не знає або забув, розповім, як приготувати хрусткі сухарики.

Опис приготування:

Можете зробити сухарики з білого хліба, чорного або житнього. Нема чого купувати готові в магазині, якщо їх так просто зробити самостійно. Скористайтеся мікрохвильовою піччю або духовкою. Готові сухарики можете зберігати, накривши його рушником. Використовуйте їх за потребою чи бажанням.

  • Хліб - 8 скибочок
  • Часниковий порошок - 0, 5 Ст. Ложки
  • Італійські приправи - 0, 5 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
хрусткі сухарики - фото крок 1
1. Наріжте хліб кубиками, бажано, щоб хліб був одноденний.
хрусткі сухарики - фото крок 2
2. Нагрейте духовку до 170 градусів, викладіть кубики хліба на деко, застелений пергаментним папером, розпорошите рослинне масло на хліб.
хрусткі сухарики - фото крок 3
3. Посипте хліб травами і приправами.
хрусткі сухарики - фото крок 4
4. Поставте деко в духовку на 15 хвилин по отримання золотистого кольору. Дістаньте сухарики, остудіть і подавайте до столу.

Схожі рецепти