Італійські сухарики «Kantuchini»
(покроковий рецепт з фото)
Італійська кухня вже стала наскільки нам звична, що ми вже й забули, що деякі звичні нам страви відносяться саме до неї. Але скільки вона ще таїть прекрасних рецептів, які ми не знаємо.
Нещодавно в гостях спробувала печиво і вирішила дізнатися його рецепт. Тепер я хочу розповісти, як приготувати італійські сухарики "кантучіні" . Їх буде достатньо багато, так що можна пригощати ними гостей, подаючи до вина або кави. Та й робити їх просто, і зараз ви в цьому переконаєтеся.
- Борошно - 400 грам
- Цукор - 150 грам
- Яйця - 3 штуки
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
- Мигдаль - 1, 5 склянки
- Ванільний цукор - 2 чайних ложки
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
За допомогою міксера збиваємо яйця з ваніллю. Додаємо до них цукор і корицю.
Продовжуємо додавати: борошно, розпушувач і мигдаль.
Тепер розділимо тісто на 2 рівні частини. Викладаємо його на деко у вигляді ковбасок.
Запікаємо все півгодини. Потім дістаємо і даємо охолонути хвилин 15. Після цього розрізаємо на рівні частини і відправляємо ще раз в духовку.
Після 20 хвилин сухарики повинні будуть підрум'янитися. Це означається, що вони готові.