Домашні сухарики в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную рецепт, як приготувати домашні сухарики в духовці. Їх можна приправити сіллю, зеленню, маслом і іншими приправами. Я додаю їх в салати або їдять просто так.
З сухариків виходить відмінна закуска до пива. Їх також подають до салатів і перших страв. Готуються вони дуже просто і швидко. Найприємніше, що для їх приготування можна використовувати не тільки свіжий хліб, але і трохи зачерствілий. Смак від цього абсолютно не зіпсується!
- Хліб - 300 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Соняшникова олія - За смаком
1. Готуємо всі необхідні продукти для приготування сухарів. В даному випадку я використовую білий хліб, але по суті ви можете брати будь-який, який захочете.
2. З хліба зрізаємо все скоринки.
3. Нарізаємо хліб на шматочки, а після цього зі шматочків робимо квадратики (за бажанням можна надавати сухарів будь-яку форму).
4. Духова шафа розігріваємо до 180 градусів. Нарізані сухарики укладаємо в один шар на деко, солимо і скроплюємо їх злегка рафінованою олією, відправляємо в духовку на 15 хвилин (стежимо до утворення рум'яної скоринки).
5. Дістаємо сухарики, охолоджуємо їх - і можна використовувати!