Рецепт Сухарики з часником в духовці фото

Сухарики з часником в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Сухарики
Пісні страви
На полуденок
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 40 хв.

Раджу дізнатися, як приготувати сухарики з часником в духовці. Так вам більше не доведеться ламати голову, чим би таким перекусити, або яку закуску подавати для дружніх посиденьок з пивом.

Опис приготування:

Сам по собі рецепт приготування сухариків з часником в духовці дуже простий, але має ряд тонкощів, тому раджу ознайомитися з інформацією нижче:

1. Для початку - хліб беремо не дуже м'який, але і не черствий. Відрізаємо від нього кірки, і нарізаємо м'якуш кубиками або соломкою.

2. Складаємо нарізаний хліб в одну миску, і поступово всипаємо сіль і сушений часник. Чи не всипати відразу все, додавайте потроху, поки смак вас не потроїть. Перемішуйте дуже акуратно, щоб хліб не розкришився.

3. Деко змащуємо оливковою олією, всипати наші майбутні сухарики, і перемішати ще раз.

4. Відправляємо в розігріту духовку сушитися. Для цього дверцята можна залишити відчиненими.

5. Помішуйте сухарики кожні 5-10 хвилин, щоб вони не пригоріли і просушити рівномірно. Лучше пересушить, ніж недосушити, а за часом же це займе приблизно 30-40 хвилин.

Готово! Чим менше кубики, тим швидше ваші сухарики будуть готові, враховуйте. Сподіваюся, вам такий класичний рецепт сухариків з часником в духовці сподобається також сильно, як і мені. Смачного!


  • Житній хліб - 1 штука
  • Часник мелений - 100 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Масло оливкове - 30 мілілітрів
Сам по собі рецепт приготування сухариків з часником в духовці дуже простий, але має ряд тонкощів, тому раджу ознайомитися з інформацією нижче:

1. Для початку - хліб беремо не дуже м'який, але і не черствий. Відрізаємо від нього кірки, і нарізаємо м'якуш кубиками або соломкою.

2. Складаємо нарізаний хліб в одну миску, і поступово всипаємо сіль і сушений часник. Чи не всипати відразу все, додавайте потроху, поки смак вас не потроїть. Перемішуйте дуже акуратно, щоб хліб не розкришився.

3. Деко змащуємо оливковою олією, всипати наші майбутні сухарики, і перемішати ще раз.

4. Відправляємо в розігріту духовку сушитися. Для цього дверцята можна залишити відчиненими.

5. Помішуйте сухарики кожні 5-10 хвилин, щоб вони не пригоріли і просушити рівномірно. Лучше пересушить, ніж недосушити, а за часом же це займе приблизно 30-40 хвилин.

Готово! Чим менше кубики, тим швидше ваші сухарики будуть готові, враховуйте. Сподіваюся, вам такий класичний рецепт сухариків з часником в духовці сподобається також сильно, як і мені. Смачного!

Схожі рецепти