Пампушки на сковороді з часником
(покроковий рецепт з фото)
За даним рецептом пампушки виходять дуже ніжними, повітряними і смачними. Готуються вони на сковороді, проте, можна їх сміливо запекти і в духовці. Беріть на замітку!
Замісити із зазначених інгредієнтів тісто, залиште його на 40 хвилин. Потім обомніте тісто, сформуйте пампушки і смажте їх на розігрітій з маслом сковороді. Готові пампушки змастіть часниково-кроповим соусом і подавайте до столу.
- Вода - 1/2 склянки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 1/2 чайних ложки
- Дріжджі - 1 Чайна ложка (сухі)
- Борошно - 1-1/2 склянки
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Кріп - 1 пучок
- Часник - 1 зубчик
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Влийте теплу воду в миску, додайте дріжджі.
Додайте сіль і цукор.
Перемішайте і влийте 20 мл. Рослинної олії.
Додайте борошно.
Замісити тісто.
Залиште тісто на 40 хвилин, потім обомніте його і сформуйте пампушки.
Часник видавити в миску, додайте подрібнений кріп, влийте 20 мл. Рослинної олії, перемішайте.
Пампушки викладіть на розігріту сковороду з рослинним маслом. Смажте їх на помірному вогні по 1 хвилині з кожної сторони.
Викладіть пампушки на блюдо.
Змастіть їх часниково-кроповим соусом. Пампушки готові. Смачного!