Пампушки для борщу з часником
(покроковий рецепт з фото)
Пампушки для борщу з часником ідеально поєднуються не тільки з цим першою стравою. Їх можна подавати до супів і солянка. Аромат від цієї випічки варто приміщенні такий, що хочеться їх скуштувати відразу.
Цікавитесь, як приготувати пампушки для борщу з часником? Тоді цей рецепт - саме те, що ви шукаєте. Невеликий набір інгредієнтів і нехитрий процес приготування будуть завжди актуальні на вашій кухні.
- Борошно пшеничне - 3 склянки
- Дріжджі швидкі - 1 штука (пакетик)
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 штука
- Сіль - За смаком
Борошно потрібно просіяти і змішати в глибокій піалках з цукровим піском, дріжджами і сіллю. Додамо до суміші теплу водичку з парою ложок рафінованої олії. Замісити еластичне і м'яке тісто, залиште його підніматися в теплому (нехолодну) місці.
Через півгодини обомніте тісто, сформуйте з нього кульки. Викладіть їх на змащений жиром деко щільно один до одного, залиште ще раз на расстойку.
Випікайте пампушки в духовій шафі при температурі сто дев'яносто градусів протягом 20 хвилин, щоб їх бочки стали золотистого кольору і на них утворилася скоринка.
В окремій піалках змішайте рослинне масло з дрібно нарізаним кропом. До нього додайте натертий на дрібну тертку часник. Цією сумішшю гарненько змастіть пампушки з усіх боків. Подавайте їх до столу.