Пампушки с чесноком к борщу
(покроковий рецепт з фото)
Пампушки з часником - це ідеальне доповнення до червоного борщу. Ви встигнете їх приготувати, поки вариться бульйон. Вийде дуже смачно, просто і швидко! Обов'язково спробуйте цю випічку!
За допомогою цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати пампушки з часником, поки вариться ваш смачний червоний борщ. Набір продуктів дуже простий, ви зможете знайти їх у себе вдома.
Спробуйте традиційну подачу борщу з пампушками по-українськи!
- Молоко - 250 мілілітрів
- Борошно - 500 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 8 Ст. Ложок
- Дріжджі - 11 грам
- Часник - 1 штука
- Зелень - За смаком
1. Сухі дріжджі залийте 2 ст. Ложками теплого молока, щоб вони почали працювати. Додайте 1 чайну ложку цукру, перемішайте і відставте в сторону.
2. Почистіть головку часнику, видавіть його в окрему ємність, додайте половину чайної ложки солі і 3-4 ст. Ложки соняшникової або оливкової олії.
3. Надішліть дріжджі в чашу мультиварки, додайте склянку теплого молока, 1 ст. Ложку цукру і 2 яйця кімнатної температури. Потім всипте дрібку солі і 3-4 столових ложки масла. Борошно попередньо потрібно просіяти, а потім додати в тісто.
4. Добре перемішайте дерев'яною ложкою, поки тісто не стане тугим. Залиште тісто настоюватися на 30-40 хвилин при температурі 35 градусів.
5. Коли тісто підійшло, викладіть його на стіл або дощечку, змащену маслом, і вимішайте. Потім видавіть з тіста кульки, кожен з них загорніть по кілька разів всередину. Сфорязикні пампушки відправте на деко, застелений пергаментним папером.
6. Випікайте пампушки при температурі 200 градусів 25-30 хвилин. За кілька хвилин до закінчення готовності змажте булочки сумішшю яйця з молоком.
7. Поки булочки ще гарячі, силіконової пензликом змастіть кожну часниковим маслом і посипте нарубаної зеленню. Через 10 хвилин часникові булочки можна їсти з борщем